1. Päiväkodit
 2. Järvenpää
 3. Touhula Vihtakatu

Touhula Vihtakatu, Järvenpää

Kristiina Partio Päiväkodin johtaja

Touhula Vihtakatu aloitti toimintansa Saunakalliossa elokuussa 2016. Päiväkoti toimii samoissa tiloissa Vihtakadun koulun kanssa omalla puolellaan.

Liikuntapainotteisen päiväkodin päivät ovat täynnä liikettä. Lapsia kannustetaan liikkumaan monipuolisesti ja luovasti pitkin päivää. Liikunta on läsnä kaikissa oppimisalueissa, ja päivittäin lapsi pääsee kokeilemaan omia rajojaan ja kokemaan onnistumisen elämyksiä liikunnallisessa ympäristössä.

Vihtakadulta löytyy omat pienryhmätilat eri ikäisille lapsiryhmille. Pienryhmätiloista löytyy tilaa leikkiä ja liikkua, sekä myös pysähtyä oppimisen, askartelun ja lukuhetkien äärelle. Koulun pihalta löytyy päiväkodin käyttöön aidattu leikkipiha, jossa on tilaa leikkiä, liikkua ja kiikkua.

Voit tutustua päiväkodin touhuihin myös Facebookissa.

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Järvenpäässä.

Touhula Vihtakatu

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Kristiina Partio Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 147 h / kk
  106–146 h / kk
  0–84 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Järvenpään kaupungin palveluseteli. Palvelusetelillä asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Järvenpään varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.