Touhula-päiväkodit

Touhula-päiväkodit on yksityinen päiväkotiperhe, jolla on 113 päiväkotia 40 kunnassa eri puolilla Suomea.

Touhula on luomassa onnellista lapsuutta ja hyvää työelämää. Siinä onnistumista mittaamme säännöllisillä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyskyselyillä.

Touhulan päiväkodit täydentävät kuntien tuottamia varhaiskasvatuspalveluja. Suurin osa toiminnasta perustuu palvelusetelimalliin, jonka avulla yksityinen varhaiskasvatus on tasavertaisesti kaikkien lapsiperheiden saatavilla tulotasosta tai perhekoosta riippumatta.

1.3.2024 Touhula-päiväkodit siirtyi ruotsalaisen AcadeMedian omistukseen. AcadeMedia on Pohjoismaiden suurin koulutustoimija, joka operoi koulutuspolun eri vaiheissa aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen asti. Touhula toimii jatkossakin itsenäisenä yhtiönä tutulla Touhula-brändillään.

Touhulan kotikaupunki on Oulu, jossa se on perustettu vuonna 2010. Yritys maksaa veronsa Suomeen.

Touhulan päiväkodin johtajat ja tukipalveluiden työntekijät kesäkuussa 2023

Touhula lukuina

 • 113

  Päiväkotia
 • 40

  Kunnassa
 • ~8000

  Lasta
 • 2000

  Työntekijää

Touhulan asiakastyytyväisyys

Marraskuussa 2023 Touhulan päiväkotien suositteluhalukkuutta kuvaavaksi NPS-luvuksi muodostui 52 asteikolla -100–100. Se on parempi, kuin koskaan aiemmin.

Vanhemmat arvostavat erityisesti päiväkodin kasvattajien ammattitaitoa, lasten lämmitä vastaanottoa sekä Touhulan päiväkotien pientä kokoa. Myös monipuolinen toiminta ja retket mainitaan asiakaspalautteissa useita kertoja.

Lue lisää Touhulasta

kaksi piirrettyä hahmoa tutkivat mikroskoopilla