Tervetuloa töihin Touhulaan!

Touhula on varhaiskasvatusalan merkittävä työllistäjä. Eri puolilla Suomea on noin 180 Touhula-päiväkotia ja työllistämme lähes 3000 varhaiskasvatusalan ammattilaista. Meillä työskentelee muun muassa varhaiskasvatuksen opettajia, -lastenhoitajia ja -erityisopettajia, sekä päiväkotiapulaisia ja päiväkodin johtajia. Lisäksi meillä työskentelee palvelupäälliköitä ja aluejohtajia, jotka tukevat päiväkodin henkilöstöä työssään. Työllistämme myös varhaiskasvatuksen, talouden, markkinoinnin, kiinteistöpalveluiden, tietohallinnon ja henkilöstöalan osaajia Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa ja Tampereella.

Teemme pitkäjänteistä työtä sen eteen, että olemme Suomen halutuin työpaikka. Olemme mukana 3-vuotisessa Great Place to Work -kehityshankkeessa.

Touhula voitti marraskuussa 2018 Ilmarisen työkykypalkinnon.

kaksi tyttöä ja lastenhoitaja tutkivat kuvakirjaa

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

 • Sujuva arki ja pedagogia

  Hyvä arki on hetkissä. Kaikki arjen tilanteet suunnitellaan ja hyödynnetään oppimisen ja kasvatuksen näkökulmasta. Pidämme erityisen tärkeänä päiväkotiin tulon ja päiväkodista lähdön hetkeä. Toimintamme keskeisenä ajatuksena on yhteistyö vanhempien kanssa ja toimiviin vuorovaikutussuhteisiin panostaminen. Pedagoginen toimintamme on pitkäjänteisesti suunniteltua ja perustuu jatkuvaan asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden, osaamisen sekä toiminnan parantamiseen. Noudatamme valtakunnallisia varhaiskasvatussuunnitelman perusteita sekä kuntien omia varhaiskasvatussuunnitelmia. Valtakunnallisten linjausten lisäksi meillä Touhulassa on oma vankka pedagoginen näkemys. Touhulan toimintamalli pohjautuu kokopäiväpedagogiaan sekä pienryhmätoimintaan, jossa kasvattaja antaa tilaa lasten aloitteille ja puheenvuoroille.

 • Teemat

  Jokainen päiväkotimme on painottunut tiettyyn teemaan. Päiväkodin teemat tarjoavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa työssä omaa luovuuttasi ja hyödyntää omia mielenkiinnon kohteitasi. Saat ympärillesi samoista asioita kiinnostuneita ihmisiä sekä tietenkin mahdollisuuden tehdä varhaiskasvatustyötä teemalla maustettuna.

 • SInä kuulut joukkoon

  Työntekijämme eri puolilta Suomea kehuvat vahvaa Me-henkeämme. Yhteisöllinen ilmapiirimme ulottuu yli päiväkotirajojen, aina Sodankylästä Kotkaan. Me jaamme yhdessä arjen iloja ja nauramme paljon. Myös haasteellisiin tilanteisiin löytyy vertaistukea rutkasti. Lisäksi meillä on vuosittain alueilla virkistystapahtumia, joissa pääsemme olemaan livenä yhdessä. #yhdessäolemmeenemmän

 • Kehitymme, kasvamme ja kansainvälistymme

  Me haluamme luoda henkilöstöllemme mahdollisuuden oppia ja kehittyä omassa työssään. Siksi tarjoamme monipuolisia osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia sekä kehitämme koulutustarjontaamme jatkuvasti. Kannustamme talon sisällä erilaisille asiantuntijuuden tai esimieheyden urapoluille.

  Kehitämme systemaattisesti esimerkiksi päiväkotien johtamista ja esimiestyötä.​ Meillä jokainen päiväkodin johtaja suorittaa lähiesimiestyön ammattitutkinnon.

  Koska olemme kansainvälistyvä kasvuyritys, voimme tarjota sinulle upeita urakehitysmahdollisuuksia, jopa ulkomailla. Tuore yhteistyömme HEI Schoolsin kanssa mahdollistaa tulevaisuudessa työskentelyvaihdot Suomen rajojen ulkopuolella.

  Myös yrityksenä haluamme jatkuvasti kehittyä. Emme ole koskaan valmiita, vaan etsimme aktiivisesti uusia tapoja, joilla voimme tarjota yhä parempaa varhaiskasvatusta. Tämä edellyttää ennakkoluulottomuutta tarttua uteliaasti uusiin mahdollisuuksiin, joita ei välttämättä ole vielä muualla kokeiltu. Verkostossamme jaamme keskenämme hyviä ja testattuja käytäntöjä.

 • Tekemisen meininki ja mahdollisuus vaikuttaa

  Meillä viihtyvät erityisesti henkilöt, jotka nauttivat tekemisen meiningistä ja mahdollisuudesta tuoda omia ideoitaan päiväkodin arkeen. Kannustamme henkilöstöämme luovuuteen ja ennakkoluulottomuuteen. Vaikka olemme suuri työnantaja, olemme silti onnistuneet säilyttämään ketterän ja joustavan toimintakulttuurin muun muassa reagoimalla nopeasti henkilöstöltämme tuleviin uusiin ideoihin.

 • Huolehdimme henkilöstöstämme ja palkitsemme hyvistä saavutuksista

  Ihmiset ovat tärkein voimavaramme ja haluamme panostaa henkilöstön hyvinvointiin. Seuraamme henkilöstön työtyytyväisyyttä vuosittain ja huomioimme palautteet toimintamme suunnittelussa. Kyselyissä työntekijöidemme antama kokonaisarvosana asteikolla 1–5 on ollut pitkään yli 4.

  Liikunta- ja kulttuuriseteleillä kannustamme henkilöstöämme terveelliseen liikuntaan ja virkistäviin kulttuurin kokemuksiin. Järjestämme vuosittain henkilöstöllemme virkistystapahtumia, joilla saamme edelleen lujitettua vahvaa Me-henkeämme ja iloista ilmapiiriä.

  Henkilöstömme työkykyä tuetaan yleislääkäritasoisilla työterveyspalveluilla Mehiläisessä. Havaittuihin työkykyongelmiin puutumme varhaisen tuen mallin mukaisesti. Varmistamme yhdessä työterveyshuollon kanssa terveellisen ja turvallisen työympäristön, hyvin toimivan työyhteisön sekä työntekijän toimintakyvyn koko työuran ajan. Työsuojelutoimikuntamme seuraa jatkuvasti turvallisuuteen ja terveellisyyteen liittyviä asioita.

 • 4/5

  Työtyytyväisyys­kysely / syksy 2017