Opiskelija – Tervetuloa tekemään yhteistyötä kanssamme

Touhula-päiväkodit tekee monipuolista yhteistyötä korkeakoulujen, oppilaitosten ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Haluamme osaltamme olla mukana tukemassa alan kehitystä sekä mahdollistaa opiskelijoille yhä paremman kosketuksen työelämään jo opintojen aikana. Tarjoamme opiskelijoille harjoittelupaikkoja, opinnäytetyöaiheita, kehittämistehtäviä sekä mahdollisuuden tehdä sijaisuuksia opintojen ohessa.

Mahdollisia kesätyöpaikkoja voi tiedustella suoraan päiväkodinjohtajilta. Touhulan päiväkodit ja niiden johtajat löydät päiväkotien omilta sivuilta.

Tarjoamme opiskelijoille harjoittelupaikkoja, opinnäytetyöaiheita, kehittämistehtäviä sekä mahdollisuuden tehdä sijaisuuksia opintojen ohessa.

lapsi ja lastenhoitaja tutkivat karttapalloa

Kartuta arvokasta kokemusta harjoitteluiden ja opintoprojektien kautta

Mikäli olet kiinnostunut tekemään opintoihisi liittyvän harjoittelun Touhulan päiväkodissa, käy tutustumassa alueesi päiväkoteihin. Samalla saat myös tietää päiväkodin teeman, joka antaa uudenlaisia näkemyksiä harjoitteluusi ja kertyvään ammattitaitoosi. Harjoittelupaikkoja voit tiedustella ensisijaisesti päiväkodin johtajalta, jonka yhteystiedot löydät päiväkodin sivulta. Voit myös täyttää harjoittelupaikkahakemuksen, jonka perusteella otamme sinuun yhteyttä.

Haluamme olla mukana erilaisissa tutkimuksissa, kuten graduissa, opinnäytetöissä ja muissa oppimistehtävissä, tukemassa alan kehitystä. Arvioimme tapauskohtaisesti mahdollisuutemme lähteä mukaan tutkimuksiin, koska haluamme antaa tutkimuksiin parhaan mahdollisen läsnäolon ja osaamisemme.

Jos olet jo sopinut opinnäytetyön tai oppimistehtävän tekemisestä päiväkodin johtajan tai Touhulan tukipalveluiden kanssa, voit täyttää suoraan tutkimuslupahakemuksen.

Haluatko tehdä sijaisuuksia opintojesi ohella?

Sijaisuuksien kautta opiskelija voi kartuttaa työkokemustaan jo opintojen aikana sekä rahoittaa opintojaan. Sijaisuuksiin sopii erityisesti varhaiskasvatusalan ammattilainen tai -opiskelija, jolla on jo esimerkiksi harjoitteluiden kautta kokemusta päiväkotiarjesta. Tarvittaessa työhön kutsuttava sopimus ei ole työntekijäämme sitova, eli vuoroista voi kieltäytyä, mikäli sinulla on juuri kyseisenä päivänä esim. opintoja.

piirretty iloinen kilpikonna

Meillä Touhulassa on ystävällinen ja yhteisöllinen ilmapiiri, johon sijainen toivotetaan tervetulleeksi. Tarjoamme myös valmiin perehdytysrungon, jonka avulla sinun on helppo hypätä mukaan päiväkodin arkeen. Pyrimme käyttämään päiväkodeissamme samoja sijaisia, jotta lapsilla on ympärillään tuttuja aikuisia. Sijaisuuksia tekemällä saat paremmat mahdollisuudet tutustua Touhulaan työnantajana ja täten mahdollisuuden työllistyä meille kokoaikaisesti valmistuttuasi. Sijaisilta edellytämme täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa (kielipäiväkodeissamme voi olla poikkeuksia).

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista, rekisteröidy oman alueesi avoimeksi hakijaksi rekrytointisivustollamme. Työpaikkalistauksen alla tai toisella sivulla löydät avoimet hakukansiomme. Olemme sinuun yhteydessä, kun rekrytoimme seuraavan kerran sijaisia.

hymyilevä tyttö jumppasalissa

Mitä valmistumisen kynnyksellä ja sen jälkeen?

Touhula työllistää pääsääntöisesti varhaiskasvatuksen opettajia, -hoitajia ja -erityisopettajia, päiväkotiapulaisia sekä päiväkodin johtajia. Meillä työskentelee asiantuntija- ja johtotason tehtävissä monen koulutusalan ihmisiä. Koska olemme kasvava ja kehittyvä varhaiskasvatusyritys, tarjoamme mielenkiintoisia uramahdollisuuksia, joihin kannattaa tutustua.

Varsinaiset työpaikkamme löydät rekrytointisivustoltamme.

Varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskelevan työelämäopas

Olemme tehneet työelämäoppaan varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskeleville, jonka voit tilata ilmaiseksi sähköpostiisi. Työelämäopas pitää sisällään tietoa työelämän alkutaipaleista, työnhausta sekä erilaisista uravaihtoehdoista.