Opiskelija – Tervetuloa tekemään yhteistyötä kanssamme

Touhula tekee monipuolista yhteistyötä korkeakoulujen, oppilaitosten ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Haluamme olla mukana tukemassa alan kehitystä sekä mahdollistaa opiskelijoille työelämään tutustumisen jo opintojen aikana.

Varhaiskasvatusalan opiskelijana voit

  • hakea Touhulan päiväkotiin harjoitteluun
  • kartuttaa työkokemusta sijaisuuksien kautta
  • tehdä opinnäytetyön tai kehittämistehtävän Touhulaan.

Touhulassa työskentelevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset käyvät myös pitämässä luentoja korkeakouluissa eri teemoista.

Mahdollisia kesätyöpaikkoja voi tiedustella suoraan päiväkodin johtajilta. Touhulan päiväkodit ja niiden johtajat löydät päiväkotien omilta sivuilta.

Tarjoamme opiskelijoille harjoittelupaikkoja, opinnäytetyöaiheita, kehittämistehtäviä sekä mahdollisuuden tehdä sijaisuuksia opintojen ohessa.

Harjoittelu Touhulassa

Mikäli olet kiinnostunut tekemään opintoihisi liittyvän harjoittelun Touhulan päiväkodissa, käy tutustumassa alueesi päiväkoteihin. Samalla saat myös tietää päiväkodin teeman, joka antaa uudenlaisia näkemyksiä harjoitteluusi ja kertyvään ammattitaitoosi.

Harjoittelupaikkoja voit tiedustella ensisijaisesti päiväkodin johtajalta, jonka yhteystiedot löydät päiväkodin sivulta. Voit myös täyttää harjoittelupaikkahakemuksen, jonka perusteella otamme sinuun yhteyttä.

Opinnäytetyöt ja kehittämistehtävät 

Haluamme olla mukana erilaisissa tutkimuksissa, kuten graduissa, opinnäytetöissä ja muissa oppimistehtävissä, tukemassa alan kehitystä. Arvioimme tapauskohtaisesti mahdollisuutemme lähteä mukaan tutkimuksiin, koska haluamme antaa tutkimuksiin parhaan mahdollisen läsnäolon ja osaamisemme.

Jos olet jo sopinut opinnäytetyön tai oppimistehtävän tekemisestä päiväkodin johtajan tai Touhulan tukipalveluiden kanssa, voit täyttää suoraan tutkimuslupahakemuksen.

Sijaisuuksia opintojen ohella

Tarvittaessa töihin kutsuttavana sijaisena pääset kartuttamaan työkokemusta jo opintojen aikana. Sijaisuudet sopivat erityisesti opiskelijalle, jolla on jo esimerkiksi harjoitteluiden kautta kokemusta päiväkodin arjesta. Sijaisena työsopimuksesi on joustava ja voit tehdä työvuoroja aikataulujesi mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista, rekisteröidy oman alueesi avoimeksi hakijaksi rekrytointisivustollamme. Työpaikkalistauksen alla tai toisella sivulla löydät avoimet hakukansiomme. Olemme sinuun yhteydessä, kun rekrytoimme seuraavan kerran sijaisia.

Edellytämme sijaisilta täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa (kielipäiväkodeissamme voi olla poikkeuksia) sekä moitteettoman rikostaustaotteen esittämistä. Pyrimme käyttämään päiväkodeissamme samoja sijaisia, jotta lapsilla on ympärillään tuttuja aikuisia.

piirretty iloinen kilpikonna

Meillä Touhulassa on ystävällinen ja yhteisöllinen ilmapiiri, johon sijainen toivotetaan tervetulleeksi. Tarjoamme myös valmiin perehdytysrungon, jonka avulla sinun on helppo hypätä mukaan päiväkodin arkeen. Sijaisuuksia tekemällä saat paremmat mahdollisuudet tutustua Touhulaan työnantajana ja täten mahdollisuuden työllistyä meille kokoaikaisesti valmistuttuasi.

Mitä valmistumisen kynnyksellä ja sen jälkeen?

Touhulan päiväkodit työllistävät varhaiskasvatuksen opettajia, -lastenhoitajia ja -erityisopettajia, päiväkotiapulaisia sekä päiväkodin johtajia. Meillä työskentelee asiantuntija- ja johtotason tehtävissä monen koulutusalan ihmisiä.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin rekrytointisivustoltamme ja hae mukaan!