Takaisin postauksiin

Touhula Laidunalueen laajennusosa valmistuu tammikuussa

Nurmijärvelle on luvassa lisää varhaiskasvatuspaikkoja, kun Touhula Laidunalueen laajennusosa otetaan käyttöön tammikuussa 2024.

Päiväkodin johtaja Niina Hujanen odottaa jo innolla uusien tilojen käyttöönottoa, jotka valmistuvat osoitteeseen Ohjastie 1.

− Uuden päiväkodin avaaminen on ainutlaatuinen projekti, jota ei kovin usein pääse kokemaan. Päiväkodin johtajana haluan luoda Laidunalueelle iloisen, kannustavan ja positiivisen ilmapiirin, jossa jokainen lapsi ja aikuinen tulee kohdatuksi omana itsenään, Niina Hujanen sanoo.

Päiväkodin uusiin tiloihin mahtuu yhteensä neljä lapsiryhmää ja rakennuksen toteuttaa Hoivatilat Oy. Avauksen valmistelu on jo kovassa vauhdissa. Lokakuussa tiloissa tehdään sisätöitä sekä valitaan kalusteita, tarvikkeita ja leluja, jotta toiminta saadaan tammikuussa käyntiin.

Perheet pääsevät hakemaan päiväkotipaikkaa Touhula Laidunalueen verkkosivuilta.

Laajennuksen myötä Touhula rekrytoi Nurmijärvelle varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia sekä päiväkotiapulaisen. Avoimet työpaikat löytyvät osoitteesta www.touhula.fi/tyopaikat.

– Olen ollut viisi vuotta Touhulassa ja viihdyn todella hyvin. Olen ylpeä siitä, että olemme kotimainen yritys. Meihin luotetaan täällä ja saamme tuottaa laadukasta varhaiskasvatusta. Meillä on Nurmijärvellä sitoutunut henkilökunta sekä hyvää yhteistyötä perheiden ja kunnan kanssa, Hujanen kertoo.

Touhula on sataprosenttisesti kotimainen päiväkotiyhtiö, jolla on 113 päiväkotia 40 kunnassa. Nurmijärvellä toimii Touhula Laidunalueen lisäksi kaksi muuta Touhula-päiväkotia: Touhula Myötätuuli ja Touhula Pikkutikka.

Touhulalle on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja Niina Hujanen, puh. 010 325 8698 / niina.hujanen@touhula.fi

Lue lisää:

Samankaltaisia postauksia