1. Päiväkodit
 2. Nurmijärvi
 3. Touhula Laidunalue

Touhula Laidunalue, Nurmijärvi

Niina Hujanen Päiväkodin johtaja

Touhula Laidunalue on kodinomainen päiväkoti, jossa arkiliikunta on tärkeässä osassa päivittäistä toimintaa. Liikunta- ja seikkailuteemaisessa päiväkodissamme vallitsee kotoisa ja lämmin ilmapiiri. Tarjoamme päiväkodissamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkotimme tarjoaa laadukasta ja virikkeellistä varhaiskasvatusta, sekä viihtyisän paikan lapsille. Liikunta on vahvasti esillä toiminnassamme ja meillä lapset saavat päivittäin vähintään kaksi tuntia monipuolista liikuntaa erilaisissa ympäristöissä. Leikimme, kiikumme ja touhuamme niin sisällä kuin ulkona. Sisätiloissa meillä on käytössä oma liikuntasali monipuolisin liikuntavälinein ja koko talo sekä pihamaa muuttuvat tilanteiden mukaan suureksi liikunnalliseksi leikkikentäksi.

Retkeilemme säännöllisesti lähimetsässä ja päiväkodin ympäristössä. Leikki ja liikunta yhdistyvät kaikessa toiminnassa sekä oppimisessa, niin eskareilla kuin pienemmillä touhulalaisilla.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Nurmijärvellä.

Touhula Laidunalue

Liikunta, Seikkailu
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Niina Hujanen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 17 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 16 pv / kk

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Nurmijärven kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Nurmijärven kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • ReimaGO

  ReimaGO-aktiivisuussensori on kehitetty erityisesti lapsia varten. Lapsi ei tarvitse liikkumiseen ja leikkimiseen mukaansa muuta kuin sensorin, sillä kertynyt data synkronoidaan mobiililaitteen kanssa vasta liikunnan jälkeen. Sensori herää, kun lapsi alkaa liikkua ja se tallentaa vain liikkumisen tehon ja keston.

  ReimaGO-sovelluksesta nähdään liikunnasta saadun, sensoriin kertyneen energian määrä. Energian avulla lapsi pääsee etenemään sovelluksen pelimaailmoissa hauskoja palkintoja keräten.

  ReimaGO-aktiivisuussensorit tuovat lasten liikkumiseen digitaalisen ja pelillisen puolen, ja sensori auttaa myös vanhempia seuraamaan, miten Touhula-päiväkotien liikuntalupaus toteutuu.

   

 • SB-Pro Nurmijärvi

  Salibandyseura SB-pro on Touhula Nurmijärven uusi urheilijakummi.

  Sb -Pro on Nurmijärveläinen Salibandyn erikoisseura, joka perustettiin vuonna 1996. Seurassa on useita juniori sekä aikuisten joukkueita. Naisten edustusjoukkue pelaa menestyksekkäästi naisten salibandyliigaa ja miehet divaritasolla. Kerhotoiminta toimii seurassa myös aktiivisesti.

  Sb -Pro käy tuomassa salibandyä tutuksi päiväkodin lapsille noin kerran kuussa ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan tapahtumiin.

  Lisätietoja seuran toiminnasta: http://sb-pro.fi/