1. Päiväkodit
 2. Nurmijärvi
 3. Touhula Laidunalue

Leikkiä, seikkailua ja liikuntaa

Touhula Laidunalueen toiminnassa näkyy monipuolinen liikunta ja seikkailu. Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella pientaloalueella, mikä mahdollistaa säännöllisen retkeilyn aitojen ulkopuolelle.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Nurmijärvellä.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodin läheisyydestä löytyy juuri uusittu leikkipuisto, pulkkamäki sekä metsää, jonne suuntautuvat eväsretket ovat lasten keskuudessa erityisen suosittuja.

  Meille on tärkeää aitoa, lämmin ja arvostava kohtaaminen päivän eri tilanteissa. Laidunalueella jokainen saa olla oma itsensä ja tuntea kuuluvansa porukkaan. Ilo, nauru ja huumori näkyy ja kuuluu päiväkodissamme.

  Vanhemmille tiedotamme päiväkodin ohjelmasta viikkokirjeillä. Tiedotteet lähetämme Touhulassa käytössä olevan TouGo-sovelluksen kautta ja muistuttelemme asioista suullisesti aamu- ja iltapäivän kohtaamisissa.

  Päiväkodissa toimii aktiivinen vanhempaintoimikunta. He mahdollistavat tapahtumia ja ylimääräisiä hankintoja lapsille.

Niina Hujanen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.00–17.00

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Nurmijärven Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.