1. Päiväkodit
 2. Nurmijärvi
 3. Touhula Laidunalue

Touhula Laidunalue, Nurmijärvi

Niina Hujanen Päiväkodin johtaja

Touhula Laidunalue on pieni ja kodinomainen, kolmiryhmäinen päiväkoti. Liikunta- ja seikkailuteemaisessa päiväkodissamme vallitsee kotoisa ja lämmin ilmapiiri. Arjen liikunta on tärkeässä osassa päivittäistä toimintaamme.

Päiväkotimme tarjoaa laadukasta ja virikkeellistä varhaiskasvatusta, sekä viihtyisän paikan lapsille. Liikunta on vahvasti esillä toiminnassamme ja meillä lapset saavat päivittäin vähintään kaksi tuntia monipuolista liikuntaa erilaisissa ympäristöissä. Leikimme, kiikumme ja touhuamme niin sisällä kuin ulkona. Sisätiloissa meillä on käytössä oma liikuntasali monipuolisin liikuntavälinein ja koko talo sekä pihamaa muuttuvat tilanteiden mukaan suureksi liikunnalliseksi leikkikentäksi.

Retkeilemme säännöllisesti lähimetsässä ja päiväkodin ympäristössä. Leikki ja liikunta yhdistyvät kaikessa toiminnassa sekä oppimisessa, niin eskareilla kuin pienemmillä touhulalaisilla.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Vanhempien palautteita päiväkodista

”Päiväkodissa tuntuu nyt olevan paljon kivaa toimintaa, askartelua, retkiä yms. Päivähoito tuntuu todella laadukkaalta.”

”Nyt kesän jälkeen jotenkin kaikki on sujunut tosi kivasti, henkilökunta on pysynyt samana, ja lapsi viihtyy erinomaisesti päiväkodissa.”

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Nurmijärvellä.

Touhula Laidunalue

Liikunta, Seikkailu
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Niina Hujanen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Nurmijärven kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Kokoaikainen varhaiskasvatus,
yli 147 h / kk: 295 € / kk
• 106–146 h / kk: 251 € / kk
• 85–105 h / kk: 207 € / kk
• 61–84 h / kk: 177 € / kk
• 1–60 h / kk: 118 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 147 h / kk
  106–146 h / kk
  85–105 h / kk
  61–84 h / kk
  1–61 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Nurmijärven kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Nurmijärven kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • SB-Pro Nurmijärvi

  Salibandyseura SB-pro on Touhula Nurmijärven uusi urheilijakummi.

  Sb -Pro on Nurmijärveläinen Salibandyn erikoisseura, joka perustettiin vuonna 1996. Seurassa on useita juniori sekä aikuisten joukkueita. Naisten edustusjoukkue pelaa menestyksekkäästi naisten salibandyliigaa ja miehet divaritasolla. Kerhotoiminta toimii seurassa myös aktiivisesti.

  Sb -Pro käy tuomassa salibandyä tutuksi päiväkodin lapsille noin kerran kuussa ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan tapahtumiin.

  Lisätietoja seuran toiminnasta: http://sb-pro.fi/