Takaisin postauksiin

Touhula Laidunalueen laajennus valmistuu tammikuussa 2024

Nurmijärvelle on luvassa lisää varhaiskasvatuspaikkoja, sillä päiväkoti Touhula Laidunalueen kanssa samalle tontille rakentuu laajennusosa, joka tarjoaa tilat neljälle lapsiryhmälle.

Suunnitelmien mukaan uudet tilat ovat valmiina vastaanottamaan lapsia tammikuussa 2024.

− Nurmijärven kirkonkylän varhaiskasvatuksen tilanteeseen uudishanke tuo tarvittavia varhaiskasvatuspaikkoja nopealla aikataululla. Olemme Nurmijärven kunnassa erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Touhulan kanssa, Nurmijärven sivistysjohtaja Tiina Hirvonen kertoo.

Uudet tilat rakentuvat osoitteeseen Ohjastie 1 ja rakennuksen toteuttaa Hoivatilat Oyj. Päiväkodin henkilöstö on päässyt osallistumaan tilojen suunnitteluun, jotta tilaratkaisut tukevat päiväkodin arjen toimintoja parhaalla mahdollisella tavalla.

– Touhula-päiväkodit on merkittävä toimija koko Suomen varhaiskasvatuskentässä. Hankkeen taustalla on Touhulan ja Hoivatilojen pitkä ja toimiva yhteistyö. On hienoa, että tämä yhteistyö jatkuu ja pystymme yhteisellä hankkeellamme vastaamaan Nurmijärven kunnan todelliseen tarpeeseen, Hoivatilat Oyj:n palvelupäällikkö Petri Kauppinen kertoo.

Touhula on viime vuosina joutunut sulkemaan päiväkoteja kunnissa, joissa palvelusetelin arvo ei ole mahdollistanut laadukasta varhaiskasvatusta.

− Olemme Touhulassa onnistuneet vakiinnuttamaan toimintaamme niin, että meillä on mahdollisuus katsoa tulevaisuuteen myös toiminnan laajentamisen näkökulmasta. Kuntien tilanteet ja tavat toimia yksityisessä varhaiskasvatuksessa ovat hyvin vaihtelevat. Olemme vetäytyneet kunnista, joissa palvelusetelin arvo ei mahdollista laadukasta varhaiskasvatusta. Toisaalta laajennamme mielellään toimintaamme kunnissa, joissa meillä on hyvä ja toimiva kumppanuus, Touhulan toimitusjohtaja Sari Saari kertoo.

Nurmijärvellä toimii Touhula Laidunalueen lisäksi kaksi muuta Touhula-päiväkotia: Touhula Myötätuuli ja Touhula Pikkutikka.

Alueelle avautuu laajennuksen myötä uusia työpaikkoja, sillä Touhula tulee rekrytoimaan päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia sekä päiväkotiapulaisen. Avoimet työpaikat tullaan julkaisemaan osoitteessa www.touhula.fi/tyopaikat.

Touhula on henkilöstönsä omistama päiväkotiperhe, joka toimii 42 kunnassa 115 päiväkodilla. Touhula-päiväkodeille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Lisätietoja:

Touhulan toimitusjohtaja Sari Saari, puh. 040 566 5236 / sari.saari@touhula.fi

Hoivatilat Oyj:n palvelupäällikkö Petri Kauppinen, puh. 0400 847 817 / petri.kauppinen@hoivatilat.fi

Nurmijärven sivistysjohtaja Tiina Hirvonen, puh. 040 317 4410 / tiina.hirvonen@nurmijarvi.fi

Samankaltaisia postauksia