1. Päiväkodit
 2. Vantaa
 3. Touhula LoistoVekara

Leikkiä, retkiä ja seikkailua

Iloisen värinen päiväkotimme kätkee sisäänsä loistavat tilat leikkiä ja liikkua. Lähiympäristö tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet ulkoiluun ja retkeilyyn.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Retkeilemme lähiympäristössä viikoittain jokaisen ryhmämme kanssa. Retkillä liikkuessa huomioidaan luonnon ainutlaatuisuus ja opitaan kunnioittamaan sitä. Luonnossa liikkuessa lapsi oppii ja oivaltaa monia asioita; matemaattista ajattelua, lukukäsitteitä, värejä ja muotoja. Luonto innostaa tarinan ja satujen kerrontaan ja kehittää mielikuvitusta.

  Lähiympäristö tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet ulkoiluun. Retkiä tehdään muun muassa lähellä olevalle Tammiston luonnonsuojelualueelle, Haltialan tilalle ja Kartanonkosken urheilupuistoon. Urheilupuistossa pelataan jalkapalloa, hypätään pituutta, luistellaan tai vaikkapa hiihdetään.

  Arkemme on ilmaisupainotteista, joten se muodostuu monipuolisesti leikin, liikkeen, draaman, musiikin, sanataiteen sekä eläytymisen ympärille. Päiväkodissamme nauretaan, eläydytään, liikutaan, luodaan ja nautitaan yhdessä oppimisesta. Meillä myös leivotaan lasten kanssa säännöllisesti. Päiväkodistamme ei vauhtia, naurua ja mielikuvitusta puutu!

  Päiväkodissamme seikkailee kuusi lapsiryhmää, ja jokaisella ryhmällä on omat, viihtyisät tilansa. Ryhmätilat ovat avarat ja ne ovat jaettu kolmeen ryhmäpariin, joissa on yhteinen eteinen. Liikuntasali talon keskiosassa on hyvin varusteltu, sieltä löytyy mm. kiipeilyseinä.

  Päiväkodin aidatulta pihalta löytyvät kiipeilyteline, keinuja ja hiekka- sekä nurmialueet. Iso pihamme on jaettu eri-ikäisten leikkialueisiin.

  Me Touhula LoistoVekarassa katsomme maailmaa lapsen silmin, yhdessä lapsen kanssa. Tartumme innokkaasti lasten tekemiin oivalluksiin, ihmettelemme yhdessä lasten kanssa ja suunnittelemme toimintaamme lapsilähtöisesti. Meillä lapsi nähdään oman elämänsä sankarina, uteliaana, tutkivana ja aktiivisena toimijana – ja näitä ominaisuuksia me kasvattajat haluamme tukea ja vahvistaa.

  Päiväkodin ja kodin välisessä viestinnässä käytämme TouGo-sovellusta, jonka kautta lähetämme yleisiä tiedotteita ja kyselyitä perheille. Lapsen hakutilanteissa kerromme päivän kuulumiset kasvokkain.

  Kerromme mielellämme toiminnastamme lisää!

Sanna Vara Päiväkodin johtaja
Erika Sarka-Vuorinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Vantaan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.