1. Päiväkodit
 2. Vantaa
 3. Touhula Aarrekallio

Leikkiä, liikuntaa ja seikkailuja

Päiväkotimme sijaitsee upean ja seikkailuun houkuttelevan metsikön vieressä, osoitteessa Vuohirinne 13.

Päiväkodissamme lapsi saa tilaa ihmetellä, ihastella, tutkia, leikkiä ja olla luova. Annamme päiväkodissa seikkailulle tilaa, sillä jokainen päivä on lapselle uusi seikkailu!

Touhula Aarrekalliossa liikutaan ja seikkaillaan lasten kanssa niin sisällä, ulkona pihassamme kuin lähimetsässäkin. Mikä olisi sen hauskempaa kuin seikkailurata sisällä tai lähimetsään vietynä?

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Muokkaamme oppimisympäristöjämme tukemaan seikkailuteemaamme lasten mielenkiinnonkohteiden mukaisesti.

  Retkeilemme vastuullisesti ja säännöllisesti lähiympäristössämme. Päiväkotimme portista pääsee suoraan takapihallamme olevaan metsään, jossa retkeilemme paljon. Isommat lapset käyvät retkillä myös vähän kauempana isommilla metsäalueilla. Kävelymatkan päässä päiväkodilta on myös leikkipuistoja sekä kirjasto, jossa retkeilemme säännöllisesti.

  Toiminnassamme painottuvat seikkailun lisäksi liikunta ja musiikki. Päiväkotimme henkilökunnalla on erityisosaamista liikunnan osalta, jota hyödynnämme monipuolisesti toiminnan suunnittelussa.

  Toteutamme päivittäin ohjattua ja monipuolisesti suunniteltua pienryhmätoimintaa, joka antaa lapsen kasvulle vuorovaikutusta ja yhteistyötä edistävät kasvuolosuhteet. Meillä ruokaillaan kiireettömästi pienryhmissä, joka mahdollistaa rauhallisen ruokailuhetken ja ihania keskusteluja lapsen ja kasvattajien välille.

  Päiväkotimme avarat tilat muuntautuvat toiminnan tarpeiden mukaisesti. Myös vapaalle leikille on erinomaiset puitteet tilojen jaottelun ansiosta. Tilavat kuraeteiset ovat käytännön kannalta erinomaiset ja naulakkotilaa on paljon.

  Päiväkodin piha mahdollistaa leikit eri ikäisille lapsille. Liukumäet, kiipeilytelineet ja keinut löytyvät sekä pienille että isommille lapsille. Hiekkalaatikkoja on useita. Pihan reunalla on tekonurmialue, jossa leikimme ja pelaamme monenlaisia pelejä. Pihan toisessa päädyssä on vielä oma aidattu leikkialue porttien sisäpuolella.

  Vanhempien kanssa tehtävä yhteistyö on meille tärkeää. Kohtaamme jokaisen perheen arvostavasti sekä kunnioittavasti. Tarjoamme päivittäin kuulumisten vaihdon lisäksi mahdollisuuksia keskustella huoltajien kanssa matalalla kynnyksellä. Tiedonkulku on sujuvaa ja aktiivista TouGo- sovelluksemme kautta.

Annika Tiikkainen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Vantaan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.