1. Päiväkodit
 2. Vantaa
 3. Touhula Aarrekallio

Touhula Aarrekallio, Vantaa

Annika Rämäkkö Päiväkodin johtaja

Seikkailupäiväkoti Touhula Aarrekallio sijaitsee Korson Metsolassa, rauhallisella pientaloalueella. Päiväkoti on avattu tammikuussa 2016 upean, seikkailuun houkuttelevan metsikön viereen. Tilat ovat uudet ja loistavasti liikkumiseen mukautuvat. Päiväkotimme tarjoaa myös esiopetusta.

Seikkailukasvatus näkyy erilaisina pitkäjänteisinä tarinoina niin sisällä, lähiympäristössä kuin metsässäkin. Päiväkodissamme saa ihmetellä ja ihastella, tutkia ja mietiskellä, leikkiä ja loikoilla. Seikkailuun houkuttelevaa tunnelmaa välittävät toimintamme lisäksi sisätilojen seinäkuvat ja tarvikkeet.

Toiminnassamme painottuvat seikkailun lisäksi liikunta ja musiikki. Liikumme päivittäin hyvien tilojen ja oman jumppasalin hyödyntämisen avulla. Myös siirtymätilanteissa hyödynnetään arjen liikuntaa. Musiikki kuuluu moneen päivittäiseen hetkeen joko kuuntelun, soittamisen tai laulamisen muodossa. Päiväkotimme henkilökunnalla on erityisosaamista niin musiikin kuin liikunnankin osalta.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat erilaiset retket lähiympäristöön, salissa tanssiminen musiikin tahtiin, jumppasalissa renkaissa roikkuminen, itserakennetut laivaleikit, aarteenetsintä piirretyn kartan avulla ja tietysti vapaa leikki.

Liikumme, seikkailemme ja ulkoilemme säällä kuin säällä. Lapset saavat liikkua runsaasti hyvien, uusien tilojen ja upean, suuren pihan ansiosta. Mahdollistamme myös vapaan leikin tilojen jaottelun ansiosta. Toteutamme päivittäin ohjattua, suunniteltua toimintaa, joka antaa lapsen kasvulle vuorovaikutusta ja yhteistyötä edistävät kasvuolosuhteet.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Vantaalla.

Touhula Aarrekallio

Seikkailu
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Annika Rämäkkö Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Vantaan kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Asiakasmaksu on korkeimmillaan 319 € / kk.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Vantaan kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus (huomioidaan palvelusetelissä). Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Vantaan kaupungin varhaiskasvatustoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.