1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula Star Academy Tampere

Touhula Star Academy Tampere, Tampere

Tiina Pancy Päiväkodin johtaja

Englanninkielinen päiväkoti Touhula Star Academy Tampere sijaitsee ihanteellisella paikalla Amurissa, lähellä Pyynikkiä. Erinomaisen sijainnin vuoksi voimme tarjota lapsille monipuolisia elämyksiä, jotka tukevat niin kielellistä, kulttuurillista kuin liikunnallista kehittymistä.

Englanninkielinen päiväkotimme mahdollistaa lasten ja perheiden kohtaamisia monikulttuurisessa ympäristössä. Uusia ystäviä saadaan päiväkodissamme eri puolilta maailmaa niin lasten kuin aikuistenkin parissa. Myös vanhempaintoimikuntamme järjestää mukavia tapahtumia ja aktiviteetteja, joissa perheet pääsevät tapaamaan ja kohtaamaan toisiaan.

Kieliteemaisen päiväkotimme ensisijainen käyttökieli on englanti. Päiväkodissamme on päivähoidossa lapsia, jotka saattavat puhua päivän aikana sujuvasti 2-4 kieltä. Kielten käyttöä tukee niin ammattitaitoinen henkilökuntamme kuin vanhemmatkin. Päiväkodissamme kieltä opetellaan mm. leikkien, pelien, satujen, laulujen ja monien arkipäiväisten askareiden parissa.

Myös suomen kielen opetus on päiväkodissamme tärkeää. Opetuksen kokonaismäärästä 20% on omistettu suomen kielen kehittämiselle. Tarjoamme myös päiväkodin ulkomaisille lapsille suomen opetusta toisena kielenä. Suomen kielen opetus tapahtuu mm. pienryhmäaktiviteettien, mukautettujen harjoitusten sekä Moomin Language School -opetusvälineiden avulla.

Koska liikunta on lapsille tärkeää, päiväkotimme isolla takapihalla lapset pääsevät leikkimään ja leikin ohessa luontaisesti kehittämään liikkuvuutta, koordinaatiota, kestävyyttä ja tasapainoa. Kehitämme myös päiväkodin sisätiloihin liikkumista tukevia alueita ja ulkoilemme paljon. Hyödynnämme ulkoilussa monipuolisesti Pyynikin metsiä sekä kaupungin puistoja (Väinö Linnan puisto, Aleksanterinpuisto, Pikku Kakkosen puisto muutamia mainitaksemme). Lisäksi käymme liikkumassa Nääshallilla sekä Pyynikin urheilukentällä, jotka sijaitsevat lähellä päiväkotia.

Lapset saavat toteuttaa itseään luovasti myös erilaisten taiteellisten ja musikaalisten aktiviteettien kautta, jotka tarjoavat erilaisia keinoja itseilmaisuun ja luovuuden toteuttamiseen. Päiväkodin läheisyydestä löytyy mm. pääkirjasto Metso, taidemuseoita ja historiallisia maamerkkejä, joihin teemme retkiä ja vierailuja.

Päiväkodissamme tuetaan lapsen itsetunnon, itsevarmuuden ja omakuvan kehitystä alusta alkaen. Lapset saavat huomiota ja palautetta positiivisista asioista, joita he tekevät päivän aikaan. Vastavuoroisesti he saavat ohjausta, tukea ja apua kohdatessaan haastavia sosiaalisia tilanteita. Lapsi kohdataan yksilönä ja hänelle tarjotaan työkaluja kasvamisensa tueksi.

Päiväkodissamme toimitaan päivittäin pienryhmissä, joissa lapsi tulee paremmin kuulluksi. Kunnioitamme joka lapsen ainutlaatuisuutta ja yksilöllisyyttä. Kun lapsi tunteen olonsa turvalliseksi, oppiminen tapahtuu luontaisesti helpommin.

Tule tutustumaan päiväkotiimme lisää paikan päälle. Olemme mielellämme mukana tukemassa lapsesi oppimismatkaa!

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Tampereella.

Read about Touhula Star Academy Tampere in English.

Touhula Star Academy Tampere

Kieli
Ma–pe klo 7.15–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Tiina Pancy Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Tampereen kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut (per kk) ovat enimmillään

Kokopäivähoito: 349 €
Kokopäivähoito 15 pv / kk: 279,20 €
Kokopäivähoito 10 pv / kk: 209,40 €

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Tampereen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Tampereen kaupungin Konsernipalveluyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Moomin Language School -oppimissovellus

  Moomin Language School -sovelluksella lapset saavat tehdä päivittäin 5-15 minuutin verran kielenopetuksen ammattilaisten suunnittelemia, leikkisiä harjoituksia, jotka kehittävät kaikkia kielenoppimisen alueita. Sovelluksen jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty tukemaan oppimista.

  Opettajat voivat sovittaa joustavia leikkituokiosuunnitelmia oman ryhmän tarpeisiin. Moomin Language School -sovellus myös seuraa jokaisen lapsen oppimista reaaliaikaisissa raporteissa, joihin on pääsy sekä opettajalla että vanhemmilla.