1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula Star Academy Tampere

Leikkiä, retkiä ja ilmaisukasvatusta

Touhula Star Academyssä lapset saavat olla lapsia ja leikkiä suomeksi ja englanniksi. Tarjoamme hauskoja, mielenkiintoisia ja monipuolisia mahdollisuuksia oppimiseen.

Päiväkoti on helposti saavutettavissa millä tahansa kulkuvälineellä (pyörä, ratikka, bussi tai auto).

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Kulku päiväkotiin tapahtuu sisäpihan kautta Sotkankadulta tai Satakunnankadulta.

  Kasvatusnäkemyksemme on kokonaisvaltainen: lapsi oppii kun hänen toiminnan, tunteiden, aistien, ilmaisun ja ajatusten ilmaisua tuetaan ja kuunnellaan ja lapsi saa itse päätellä ja tehdä vastuullisia päätöksiä.

  Yksi tärkeimmistä asiakaslupauksista Touhula Starilla on oppimisen ilon ja oivaltamisen luominen lasten arkeen. Päiväkotimme on monikulttuurinen ja monikielinen, joten koemme erittäin tärkeäksi lasten ja perheiden kuuntelemisen, jotta lapsilla mahdollisuus oppia ilon kautta. Mahdollistamme lasten sanaston monipuolistumisen, itsensä ilmaisemisen monin eri keinoin sekä tuemme suvaitsevaisuuden ja ymmärtämisen kasvua.

  Meille toinen tärkeä lupaus on jokaisen kohtaaminen arvostavasti. Haluamme lapsien ymmärtävän, että on hienoa puhua eri kieliä, kuunnella erilaisia ideoita ja solmia ystävyyksiä kaikkien kanssa huolimatta heidän taustastaan.

  Päiväkotimme sijaitsee retkikohteiden ympäröimänä. Lähellä on Pyynikin metsä, pääkirjasto Metso, Tampereen taidemuseo ja lukuisat leikkipuistot. Hyvät kulkuyhteydet tarkoittavat myös helppoa pääsyä retkille eri kohteisiin kaupungilla.

  Tampereen kansainvälinen koulu (FISTA) on tien toisella puolella, jos lapsesi on tarkoitus jatkaa englanninkieliseen koulupolkuun.

  TouGo-sovelluksen avulla perheet ja henkilökunta voivat helposti kommunikoida keskenään. Aamulla tuodessa vanhemmat ja lapset tervehditään ja vaihdetaan kuulumiset, iltapäivällä vanhemmat saavat tietää miten lapsen päivä meni ja mitä päivän aikana on tehty. Parasta ovat koko päiväkodin yhteiset tapahtumat, joissa lapset ja vanhemmat saavat nauttia yhdessäolosta.

Tiina Holma Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kielten rikas maailma

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Päiväkoti Touhula Star Academy Tampereen asiakasmaksu on 60–355 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.