1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula Star Academy Tampere

Touhula Star Academy Tampere, Tampere

Tiina Holma Päiväkodin johtaja

Touhula Star Academy on englanninkielinen päiväkoti ihanteellisella sijainnilla Amurissa. Mahtavan sijainnin ansiosta voimme tarjota lapsille monipuolisia kokemuksia, jotka tukevat kielen, kulttuurin ja liikunnallisuuden kehittymistä. Päiväkodissamme lapset ja perheet saavat tavata ja oppia monikulttuurisessa ympäristössä.

Päiväkotimme ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että lasten englannin kieli kehittyy monipuolisten pedagogisesti ja ikätason mukaan suunniteltujen aktiviteettien, teemojen, retkien ja monen muun toiminnan kautta. Suomen kielen oppiminen ja kehittäminen on yhtä tärkeää. Suomea toisena kielenä puhuvat lapset oppivat meillä myös suomea ja Suomen kulttuuria.

Päiväkodissamme tuetaan lapsen kiinnostuksen kohteita, itsetuntoa ja minäkuvaa alusta alkaen. Lapset saavat huomiota ja palautetta positiivisista asioista, sekä tukea ja apua haastavissa tilanteissa. Harjoittelemme näitä taitoja mm. musiikin, taiteen ja liikunnan kautta, mahdollistaen kasvattajien kokonaisvaltaisen työskentelyn lasten kanssa. Kunnioitamme päiväkodissa lasten yksilöllisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Kun lapsi tuntee olonsa turvalliseksi, käy oppiminen kuin itsestään.

Ulkoilemme ja leikimme, sekä leikin ohessa luontaisesti kehitämme lasten liikkuvuutta, koordinaatiota, kestävyyttä ja tasapainoa päiväkotimme isolla takapihalla. Kehitämme myös päiväkodin sisätiloihin liikkumista tukevia alueita. Hyödynnämme ulkoilussa monipuolisesti Pyynikin metsiä sekä kaupungin puistoja. Lisäksi käymme liikkumassa Nääshallilla sekä Pyynikin urheilukentällä, jotka sijaitsevat lähellä päiväkotia. Päiväkodin läheisyydestä löytyy myös mm. pääkirjasto Metso, taidemuseoita ja historiallisia maamerkkejä, joihin teemme retkiä ja vierailuja.

Tule tutustumaan päiväkotiimme lisää paikan päälle. Olemme mielellämme mukana tukemassa lapsesi oppimismatkaa!

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa.

Touhula Star Academy Tampere

Kieli
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Tiina Holma Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Tampereen kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 60–355 € / kk
• Kokopäivähoito 15 pv / kk: 60–281 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus 20 h / vko: 60–208 €

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.
 3. Täytäthän myös Tampereen kaupungin hakemuksen eVaka-palvelussa.

Päiväkodissamme on käytössä Tampereen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Tampereen kaupungin Konsernipalveluyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.