1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula Hervannan Kampus

Leikimme, tutkimme ja retkeilemme

Tiede teema näkyy toiminnassamme viikoittain.

Tutkimme, kyselemme, kokeilemme ja oivallamme yhdessä sekä haastamme lapsia löytämään vastauksia aikuisen tuen ja läsnäolon avulla.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkoti sijaitsee Tampereen yliopiston Hervannan Kampuksen yhteydessä. Sijaintimme mahdollistaa monet erilaiset retkikohteet ja mainiot kulkuyhteydet esimerkiksi raitiovaunulla liikkumiseen.

  Touhula Hervannan Kampuksella erilaisuus on rikkaus ja arvostamme jokaisen yksilöllisyyttä. Kohtaamme asiakkaamme ja toisemme arvostavasti sekä ennakkoluulottomasti. Päiväkodissamme luodaan avointa keskustelukulttuuria, jossa hyväksymme kaikki erilaisista taustoista riippumatta. Asiakkaamme ja työntekijämme edustavat monia eri kulttuureja ja päiväkodissamme puhutaankin monia eri äidinkieliä.

  Retkeilemme lähiympäristössämme vastuullisesti viikoittain. Sijaintimme Hervannan Kampuksella mahdollistaa meille oivia retkeilypaikkoja niin luonnon helmaan kuin kaupunkiympäristöön. Lähiympäristössä liikkumalla pääsemme tutustumaan kirjastoon, turvalliseen liikenteessä liikkumiseen, poliisimuseoon, paloasemaan, puistoihin, ratikoihin, yliopiston sisä- ja ulkoalueisiin, lähimetsiin sekä kaupunkimiljöön.

  Panostamme iltapäivän hakutilanteissa laadukkaisiin kuulumisiin ja kerromme aina lapsen päivästä nostaen esiin pedagogiikan. Lähetämme viikon päätteeksi ryhmäkohtaiset viikkokirjeet huoltajille luettavaksi sekä lähetämme TouGo-sovelluksen kautta valokuvia arjen erilaisista tilanteista.

Hilla Ollila Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Tilaa uteliaisuudelle ja luovuudelle

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Tampereen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.