1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula StarBright

Leikkiä, retkiä ja ilmaisukasvatusta

Meillä puhutaan suomea ja englantia. Päiväkodissamme pienet sananiekat pääsevät nauttimaan kielten rikkaasta maailmasta monella eri tavalla. Lasten vuorovaikutustaidot kehittyvät iloisten leikkien, lukuhetkien, lorujen ja laulujen kautta.

Tutustu myös Touhula Linnanmaahan, jossa aloittaa elokuussa 2024 englanninkielinen ryhmä.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Olemme myös monikulttuurinen päiväkoti, sillä meidän perheemme ovat monesta eri maasta.

  Päivittäisinä käyttökielinämme ovat suomi ja englanti, ja osa lapsista puhuu vain englantia. Kielellisesti ja kulttuurisesti värikäs ympäristö innostaa tutkimaan ja ymmärtämään uusia näkökulmia sekä maailmankatsomuksia. Touhulassa lapset oppivat kieliä kielisuihkutuksen tai kielikylvyn avulla sekä täysin vieraalla kielellä toimivissa lapsiryhmissä. Päiväkodissamme työskentelee eri kansalaisuuksista tulevia sekä hyvän englannin kielen taidon omaavia työntekijöitä.

  Päiväkotimme toimintaperiaatteita ovat kokopäiväpedagogiikka ja lasten osallisuus. Me luomme lasten arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa. Kannustamme lapsia kokeilemaan sekä tutkimaan asioita turvallisessa ja lämpimässä ympäristössä.

  Myös liikunta on tärkeä osa päiviämme. Luontaiselle liikkumiselle ja leikille on aina aikaa, niin ulkona kuin sisällä. Päiväkodin sijainti lähellä keskustaa ja puistoja mahdollistaa kävelyt ja retket Tietomaahan, museoihin, kirjastoon, torille, jäähallille sekä Ouluhallille. Näissä kaikissa toteutamme liikuntakasvatusta, liikennekasvatusta, kulttuurikasvatusta ja tiedekasvatusta.

  Tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Meidän päiväkotimme ilmapiiri on kodinomainen ja kohtaamme jokaisen perheen yksilöllisesti ja lämpimästi. Monikulttuurisuuden rikkaus näkyy arjessamme joka hetki.

  Päiväkotimme toimii kerrostalon alakerrassa. Tilat ovat pienet mutta toimivat, ja päiväkodissamme on yhteisöllinen sekä kodinomainen tunnelma.

  Päivittäiset kohtaamiset perheiden kanssa ovat meille tärkeitä. Niissä vaihdamme kuulumiset ja kerromme lapsen päivästä. Päiväkodin ja perheiden väliseen viestintään käytämme TouGo-sovellusta. Järjestämme vanhempainiltoja ja tarvittaessa voimme aina järjestää myös keskustelutilaisuuksia päiväkodilla. Lasten varhaiskasvatussuunnitelmien laatiminen on tärkeä ja antoisa tapaaminen lasten vanhempien kanssa.

Sari Hiltunen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kielten rikas maailma

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Päiväkoti Touhula StarBrightin asiakasmaksu on 50–345 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.