1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula StarBright

Touhula StarBright, Oulu

Sari Hiltunen Päiväkodin johtaja

Kieliteemainen päiväkoti Touhula StarBright sijaitsee Myllytullin alueella. Päiväkodissamme pienet sananiekat pääsevät nauttimaan kielten rikkaasta maailmasta monella tavalla. Lasten vuorovaikutustaidot kehittyvät iloisten leikkien, lukuhetkien, lorujen ja laulujen kautta. Varhaiskasvatuksen lisäksi päiväkotimme tarjoaa myös esiopetusta.

Päivittäisinä käyttökielinämme ovat suomi ja englanti, ja osa lapsista puhuu vain englantia. Kielellisesti ja kulttuurisesti värikäs ympäristö innostaa tutkimaan ja ymmärtämään uusia näkökulmia sekä maailmankatsomuksia. Touhulassa lapset oppivat kieliä kielisuihkutuksen tai kielikylvyn avulla sekä täysin vieraalla kielellä toimivissa lapsiryhmissä. Päiväkodissamme työskentelee eri kansalaisuuksista tulevia sekä hyvän englannin kielen taidon omaavia työntekijöitä.

Myös liikunta on tärkeä osa päiviämme. Pihamme on tyypillinen kerrostalon piha. Opetamme lapsia liikkumaan luovasti eri päivän toiminnoissa. Retkeilemme paljon läheisiin puistoihin, kuten Puusepäin puistoon ja Ainolan puistoon. Käymme myös Ouluhallissa Kuperkeikassa. Liikumme joka paikkaan kävellen, sillä sijaintimme on keskeinen lähellä kaikkea. Luontaiselle liikkumiselle ja leikille on aina aikaa, niin ulkona kuin sisällä.

Päiväkotimme toimii kerrostalon alakerrassa. Keskiryhmän tilat ovat valmistuivat ja otettiin käyttöön tammikuussa 2016. Eskaripuoli on remontoitu täysin vuonna 2018, ja samalla pienten puoli sai uudet lattiat ja seinäpinnat. Tilat ovat pienet mutta toimivat, ja päiväkodissamme on yhteisöllinen sekä kotoinen tunnelma.

Touhula StarBright

Kieli
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.


Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Sari Hiltunen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Oulun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 50–345 € / kk
• Kokopäivähoito, 15 pv / kk: 50–271 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
20 h / vko: 50–198 € / kk

• Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus,
osapäivähoito: 50–198 € / kk
• Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus,
osapäivähoito 15 pv / kk: 50–183 € / kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin sähköiseen eVaka-palveluun.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.