1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Linnanmaa

Touhula Linnanmaa, Oulu

Niina Salmi Päiväkodin johtaja

Touhula Linnanmaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun yliopiston ja Teknologiakylän lähellä. Liikuntateemaisen päiväkotimme tilat ovat uudet sekä viihtyisät. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Menemme päiväkodin toiminnassa ja sen suunnittelussa aina liikunta edellä. Meillä lapset liikkuvat kehitystason mukaisesti ja monipuolisesti, niin sisällä kuin ulkonakin. Lapset saavat päiväkotipäivän aikana liikuntaa sekä omaehtoisesti että ohjatusti, ja liikuntavälineet ovat koko ajan lasten saatavilla.

Retkeilemme usein aitojen ulkopuolelle ja hyödynnämme liikkumiseen upeaa lähiympäristöämme metsineen ja puistoineen. Läheltämme löytyvät myös liikunta- ja jäähalli, joita käytämme viikoittain.

Yhteisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat koko talon liikuntahetket ja muskarit, joissa nautimme yhdessäolosta. Meillä on varhaiskasvattajina motivoituneet, reippaat ja iloiset lasten liikuttajat, jotka nauttivat työstään. Meille on tärkeää, että lasten päivistä muodostuu touhukkaita ja monipuolisia. Meille on sydämen asia, että lapsilla on hyvä olla päiväkodissamme.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Vanhempien palautteita päiväkodista

”Kiitos, meidän lapsen päiväkodissa on loistavat hoitajat.”

”Mukava katsoa vierestä Touhutossujen ja Vauhtivarpaiden yhteishenkeä, lasta hakiessani. Lapset selkeästi viihtyvät!”

”Olemme saaneet kivasti henkilökohtaisesti kuulumisia ja palautetta lastemme päivän kulusta päivittäin lastemme hoitajilta. Varsinkin kun tämä on ollut ihan ensimmäinen päiväkotikuukausi meidän perheessä, on ollut tärkeää kuulla miten lapsilla on päivä mennyt.”

Touhula Linnanmaa

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Niina Salmi Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 8.30–16

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Oulun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 30–325 € / kk
• Kokopäivähoito, 15 pv / kk: 30–251 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
20 h / vko: 30–178 € / kk

• Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus,
osapäivähoito: 30–178 € / kk
• Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus,
osapäivähoito 15 pv / kk: 30–163 € / kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin sähköiseen eVaka-palveluun.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Luonnossa kotonaan

  Päiväkodissa toteutetaan Suomen Ladun kriteerien mukaista Luonnossa kotonaan -toimintaa. Luonnossa kotonaan -ryhmissä vietetään kiireetöntä ulkoilmaelämää, jossa korostuu leikki ja luonnossa liikkuminen, kiireetön yhdessäolo ja yhdessä tekeminen.

  Perinteisestä varhaiskasvatuksesta Luonnossa kotonaan -ryhmä poikkeaa siten, että ulkona ollaan useita tunteja päivässä ja lähiluonnossa retkeillään vähintään kolme kertaa viikossa. Leikki- ja liikuntavälineet löydetään ensisijaisesti luonnosta, ja toiminta mahdollistaa lapsen pitkäkestoisen leikin ja monipuolisen liikkumisen päivittäin. Luonnossa kotonaan -toiminnassa vaalitaan kestävän elämäntavan arvoja.

  Lisätietoja päiväkodin Luonnossa kotonaan -toiminnan laajuudesta ja mahdollisista vapaista paikoista antaa päiväkodin johtaja.