1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Linnanmaa

Touhula Linnanmaa, Oulu

Niina Salmi Päiväkodin johtaja

Päiväkoti Touhula Linnanmaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun yliopiston ja Teknologiakylän lähellä. Liikuntateemaisen päiväkotimme toiminnassa näkyy vahvasti luontokasvatus sekä ympäristökasvatus.

Touhula Linnanmaan toimintaa suunnitellaan aina liikunta edellä. Päiväkodissamme lapset liikkuvat kehitystason mukaisesti ja monipuolisesti, niin sisällä kuin ulkonakin. Lapset saavat päiväkotipäivän aikana liikuntaa sekä omaehtoisesti että ohjatusti, ja liikuntavälineet ovat koko ajan lasten saatavilla. Käymme kerran viikossa lähellä olevassa jäähallissa luistelemassa.

Retkeilemme vastuullisesti lähiympäristössämme viikoittain. Leikimme lasten kanssa lähipuistossa sekä metsissä. Lähiympäristöstä löytyy monta metsäpaikkaa, jossa tutustumme ympäristökasvatukseen sekä harjoittelemme esimerkiksi kierrätystä. Viemme päivän toimintoja lähiympäristöön ja laulamme, tutkimme, leikimme ja liikumme lähimetsässä.

Päiväkotimme piha on iso ja se tarjoaa monipuolisen leikkiympäristön lapsille. Sisätilat ovat viihtyisät ja tilavat. Sisäliikunnalle talostamme löytyy yksi iso sali ja kaksi pienempää salia, joita hyödynnämme päivän toiminnoissa.

Ruokailemme kiireettömästi pienryhmissä. Lapsille on luotu pienryhmät ruokailuun, joiden mukaan siirrymme esimerkiksi ulkoilusta sisälle. Yhden aikuisen kanssa pienryhmä ruokailee rauhallisesti ja kiireettömästi.

Päivittäin kerromme keskustellen lasten päivän kulusta vanhemmille. Viestimme TouGo-sovelluksen välityksellä viikkokirjein, jossa kerromme tulevan viikon tapahtumista.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa

Touhula Linnanmaa

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Niina Salmi Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 8.30–16

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Oulun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 30–325 € / kk
• Kokopäivähoito, 15 pv / kk: 30–251 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
20 h / vko: 30–178 € / kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Sisaralennus

  Huomioidaan Oulun kaupungin palvelusetelissä.

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin sähköiseen eVaka-palveluun.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.