1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Linnanmaa

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Lapset saavat päiväkotipäivän aikana liikuntaa sekä omaehtoisesti että ohjatusti. Leikimme lasten kanssa lähipuistossa sekä metsissä. Päiväkotimme toiminnassa näkyy vahvasti luontokasvatus sekä ympäristökasvatus.

Päiväkodissamme aloittaa elokuussa 2024 englanninkielinen ryhmä. Kysy lisää!

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Linnanmaan toimintaa suunnitellaan aina liikunta edellä. Päiväkodissamme lapset liikkuvat kehitystason mukaisesti ja monipuolisesti, niin sisällä kuin ulkonakin. Lapset saavat päiväkotipäivän aikana liikuntaa sekä omaehtoisesti että ohjatusti, ja liikuntavälineet ovat koko ajan lasten saatavilla. Käymme kerran viikossa lähellä olevassa jäähallissa luistelemassa.

  Retkeilemme vastuullisesti lähiympäristössämme viikoittain. Leikimme lasten kanssa lähipuistossa sekä metsissä. Lähiympäristöstä löytyy monta metsäpaikkaa, jossa tutustumme ympäristökasvatukseen sekä harjoittelemme esimerkiksi kierrätystä. Viemme päivän toimintoja lähiympäristöön ja laulamme, tutkimme, leikimme ja liikumme lähimetsässä.

  Päiväkotimme piha on iso ja se tarjoaa monipuolisen leikkiympäristön lapsille. Sisätilat ovat viihtyisät ja tilavat. Sisäliikunnalle talostamme löytyy yksi iso sali ja kaksi pienempää salia, joita hyödynnämme päivän toiminnoissa.

  Ruokailemme kiireettömästi pienryhmissä. Lapsille on luotu pienryhmät ruokailuun, joiden mukaan siirrymme esimerkiksi ulkoilusta sisälle. Yhden aikuisen kanssa pienryhmä ruokailee rauhallisesti ja kiireettömästi.

  Päivittäin kerromme keskustellen lasten päivän kulusta vanhemmille. Viestimme TouGo-sovelluksen välityksellä viikkokirjein, jossa kerromme tulevan viikon tapahtumista.

Niina Salmi Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.