1. Päiväkodit
 2. Kuopio
 3. Touhula Saaristokaupunki

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Touhula Saaristokaupunki on neliryhmäinen päiväkoti. Arkemme on toiminnallista. Kasvattajamme tavoitteena on olla tukemassa lapsia liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme tilat mahdollistavat meille jakautumisen pienryhmiin ja erilaisiin leikkeihin sekä kannustavat lapsia liikkumaan. Lapset voivat käyttää esillä olevia liikuntavälineitä päivän eri hetkissä. Huomioimme myös tilan rentoutumiselle ja rauhoittumiselle, joka on tärkeänä osana aktiivista päiväämme.

  Meillä lapset saavat ruokailla kiireettömästi pienryhmissä ja kasvattajan kannustamana sekä tukemana. Ruokailusta pyrimme rakentamaan mukavan yhteisen hetken osaksi päivää, joka ei tunnu vain pakolliselta arjen rutiinilta.

  Retkeilemme lasten kanssa viikoittain vastuullisesti lähiympäristössä. Kuulemme lasten toiveita retkikohteiden ja touhujen valitsemiseksi. Päiväkotiamme ympäröi Kallaveden retkeilymaastot, leikkipuistot sekä monipuoliset liikuntamahdollisuudet kuten hiihtoladut, luistelukentät sekä palloilualueet. Toisinaan innostumme myös matkustamaan esimerkiksi Kuopion keskustaan, ihmettelemään muailman navan meininkiä.

  Käytämme aktiivisesti TouGo-sovellusta viestinnän välineenä päiväkodin ja perheiden välillä. Lähetämme viikoittain perheille kirjeen, jossa kerromme tulevan viikon toiminnasta sekä edeltävän viikon kuulumisista. Hyödynnämme TouGoa myös kuvien lähettämiseen perheille, sillä monesti kuvat lapsen arjesta kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa.

  Kiireisissä asioissa toivomme, etteivät perheet epäröi soittaa meille!

Linda Nurminen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kuopion Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 9–304 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.