1. Päiväkodit
 2. Kuopio
 3. Touhula Hiltulanlahti

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Hirsirakennukset tuovat sisätilojen oppimisympäristöihin kodinomaista tunnelmaa ja lämpöä. Päivisin seinien sisällä kuuluu lasten ilo ja riemu sekä monet hyvät leikit päiväkotikavereiden kanssa.

Joka viikko jokainen lapsiryhmämme lähtee portin toiselle puolelle ihmettelemään ympärillä olevaa maailmaa.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme on kahdessa eri talossa, Pikku-Vanussa ja Iso-Vanussa. Pikku-Vanussa seikkailevat päiväkotipolun alussa sipsuttavat taaperot ja Iso-Vanussa touhuilevat päiväkotimme vanhemmat lapset.

  Jokaisella lapsiryhmällä on käytössään kaksi omaa ryhmätilaa sekä yhteisiä leikkiympäristöjä kavereiden kanssa.

  Olemme panostaneet myös ravintoon ja päiväkodin ruoka valmistetaankin Touhulan omassa keittiössä Hiltulanlahdessa. Näin varmistamme, että lasten ravinto on tuoretta, monipuolista ja lapsille suositeltujen suosituksien mukaista.

  Arjessa retkeilemme lähiympäristössämme viikoittain. Joskus hyppäämme viereiseltä bussipysäkiltä bussiin ja menemme esimerkiksi läheiseen Matkus-ostokeskuksen leikkipaikoille leikkimään. Lisäksi retkeillemme paljon metsässä, missä onkin rauhallinen ympäristö oppia uusia asioita.

  Toimimme lasten kanssa pienryhmissä ja teemme yhteistyötä yli ryhmärajojen. Pienryhmätoiminnalle takaamme, että voimme kohdata jokaisen lapsen yksilöllisesti ja meillä on aikaa jokaiselle lapselle ja voimme pysähtyä lasta mietityttävien asioiden äärelle. Haluamme, että jokainen päiväkodissa työskentelevä kasvattaja on jokaiselle lapselle tuttu ja turvallinen, jonka syliin voi istahtaa päiväkotipäivän aikana. Huomioimme jokaisen lapsen vahvuuksia ja haluamme luoda vahvan perustan jokaiselle lapselle omalla oppipolullaan.

  Nähdään Touhula Hiltulanlahdessa!

Sini Siekkinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6–18

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kuopion Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 4,5–304 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.