1. Päiväkodit
 2. Espoo
 3. Touhula Tikasmäki

Leikkiä, liikuntaa ja musiikkia

Päiväkodissamme toimii neljä suomenkielistä ja kaksi englanninkielistä lapsiryhmää.

Suomenkielisissä ryhmissä lapset oppivat uutta keskustelun, liikkeen, musiikin ja leikin kautta. Englanninkielisissä ryhmissä painotetaan kielen oppimista. Kaikissa ryhmissä lapset saavat tuntumaa suomen tai englannin kieleen.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella pientaloalueella, osoitteessa Tikasmäentie 2. Touhula Tikasmäellä lapset nauttivat viihtyisistä ja liikkumaan innostavista tiloista. Toiminnassamme painottuu aktiivinen arki.

  Kansainvälisessä päiväkodissamme kohtaamme erilaisista taustoista tulevia lapsia ja perheitä. Toivotamme kaikki lapset tervetulleiksi sellaisina kuin he ovat, arvostaen ja kunnioittaen. Hyvät tavat ja toisten huomioiminen opitaan arjessa.

  Kannustamme lapsia liikkumaan monipuolisesti. Liikumme isolla pihallamme, metsässä ja jumppasalissa. Metsäretket suuntautuvat vieressä olevaan keskuspuistoon ja luontokasvatus onkin osa ohjelmaamme. Muita retkikohteita ovat urheilukenttä ja läheiset leikkikentät. Päiväkotimme järjestää yhteisöllisiä tapahtumia ja lähes viikoittain päätämme viikon tanssimalla yhdessä.

  Me luomme oppimisen ja oivaltamisen iloa lasten arkeen. Lapset oppivat uusia asioita positiivisessa ja huolehtivassa ilmapiirissä. Selkeät arkirutiinit, yhteiset käytännöt ja lasten kiinnostuksen kohteiden huomioiminen osallistavassa varhaiskasvatuksessa innostavat oppimaan. Oppimistaitoja harjoitellaan yhdessä muiden kanssa joustavissa pienryhmissä.

  Viestintä perheiden kanssa toteutuu monella tavalla: Päivittäiset kuulumiset kerrotaan perheiden kanssa yhteisesti sovitulla tavalla. Päivän touhut ovat esillä eteisessä. Viikoittaisia viestejä ja muuta viestintää hallitaan TouGo-sovelluksen kautta.

  Asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella myös vanhemmat ovat olleet tyytyväisiä. Touhula Tikasmäessä lasten on hyvä olla. Tervetuloa tutustumaan Tikasmäkeen!

Daliah Javne Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

 • Teema

  Kielten rikas maailma

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Espoon Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.