1. Päiväkodit
 2. Espoo
 3. Touhula Seaside International

Leikkiä, retkiä ja kielellistä ilmaisua

Päiväkodin kieli on englanti, jota osa lapsista puhuu äidinkielenään. Haluamme tarjota laadukasta englanninkielistä varhaiskasvatusta sekä heille että englantia toisena kielenään puhuville lapsille.

Kielellisen ilmaisun kehittäminen on osa jokapäiväistä toimintaamme ja rohkaisemme lapsia ilmaisemaan itseään englanniksi.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Seaside Internationalissa toimii kolme ryhmää; Beautiful Birds, Tiny Tigers sekä Crazy Crocodiles. Lepohuoneen ja jumppahuoneen lisäksi päiväkodista löytyy jokaiselle ryhmälle omat tilansa, jotka rajaavat turvallisen oppimisympäristön kullekin ikäryhmälle sopivalle kehitykselle.

  Päiväkodissamme innostutaan erilaisista vaihtuvista teemoista, joista inspiroituneina voidaan toteuttaa esimerkiksi hullunkurisia kuvausseiniä tai retkiä merenalaiseen maailmaan. Retket lähiympäristöön sekä kauemmas kuuluvat päiväkotimme viikoittaiseen arkeen ja tuovat seikkailun tuntua päiviin.

  Monikulttuurisessa päiväkodissamme on turvallinen ilmapiiri, jossa lapsi rauhassa saa leikkiä, iloita ja oppia. Meillä jokainen lapsi saa olla oma itsensä ja hänet kohdataan yksilönä. Päiväkodissamme kasvaa rohkeita, hyvinvoivia ja avarakatseisia maailmankansalaisia.

Sirpa Lassila Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7.30–17.30

 • Teema

  Kielten rikas maailma

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Touhula Seaside International päiväkodin asiakasmaksu on 50–345 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.