1. Päiväkodit
 2. Espoo
 3. Touhula Seaside International

Touhula Seaside International, Espoo

Sirpa Lassila Päiväkodin johtaja

Touhula Seaside International on englanninkielinen päiväkoti Keilaniemessä, metroaseman välittömässä läheisyydessä. Päiväkodin pihasta avautuu upea merinäköala Keilalahteen.

Päiväkodin kieli on englanti, jota osa lapsista puhuu äidinkielenään. Haluamme tarjota laadukasta englanninkielistä varhaiskasvatusta sekä heille että englantia toisena kielenään puhuville lapsille. Kielellisen ilmaisun kehittäminen onkin osa jokapäiväistä toimintaamme ja rohkaisemme lapsia ilmaisemaan itseään englanniksi.

Touhula Seaside Internationalissa toimii kolme ryhmää; Beautiful Birds, Tiny Tigers sekä Crazy Crocodiles. Lepohuoneen ja jumppahuoneen lisäksi päiväkodista löytyy jokaiselle ryhmälle omat tilansa, jotka rajaavat turvallisen oppimisympäristön kullekin ikäryhmälle sopivalle kehitykselle.

Päiväkodissamme innostutaan erilaisista vaihtuvista teemoista, joista inspiroituneina voidaan toteuttaa esimerkiksi hullunkurisia kuvausseiniä tai retkiä merenalaiseen maailmaan. Retket lähiympäristöön sekä kauemmas kuuluvat päiväkotimme viikoittaiseen arkeen ja tuovat seikkailun tuntua päiviin.

Monikulttuurisessa päiväkodissamme on turvallinen ilmapiiri, jossa lapsi rauhassa saa leikkiä, iloita ja oppia. Meillä jokainen lapsi saa olla oma itsensä ja hänet kohdataan yksilönä. Päiväkodissamme kasvaa rohkeita, hyvinvoivia ja avarakatseisia maailmankansalaisia.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Seaside International

Ma–pe klo 7.30–17.30

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Sirpa Lassila Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Espoon kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus,
yli 35 h/vko: 50–345 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
yli 25 h – alle 35 h/vko: 50–286 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
enintään 25 h/vko: 50–227 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  • Kokoaikainen varhaiskasvatus, yli 35 h/vko
  • Osa-aikainen varhaiskasvatus, yli 25 h – alle 35 h/vko
  • Osa-aikainen varhaiskasvatus, enintään 25 h/vko

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.
 3. Täytäthän myös Espoon kaupungin hakemuksen eVaKa-palvelussa.

Päiväkodissamme on käytössä Espoon kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Espoon kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Kide Science -oppien mukainen toiminta

  Kide Science -opit ovat pienten lasten tiedekasvatusta. Kide Science -tiedeoppien mukaisessa toiminnassa arjen ihmeellisiin ilmiöihin tutustutaan itse tutkien, kokeillen ja havainnoiden. Painotamme toiminnassa leikillistä oppimista, tarinoita ja draamaa.

  Toiminta perustuu Helsingin yliopistossa kehitettyyn Vartiaisen tiedekasvatusmalliin. Tiedekasvatus näkyy varhaiskasvatuksen kaikilla osa-alueilla perushoitotoimista ohjattuihin tiedetuokioihin. Lapset oppivat havainnoimaan ja tutkimaan luonnontieteiden ilmiöitä omassa ympäristössään ja niihin liittyvien käsitteiden käyttöä arjessa. Luonnontieteitä lähestytään lapsilähtöisesti leikillisen ja tutkivan pedagogiikan kautta.