Takaisin toimipisteisiin

Touhula Yli-Maaria, Turku

Jaana Virta Päiväkodin johtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula Yli-Maarian tilat ovat uudet, siistit, valoisat ja lasten tarpeisiin suunnitellut. Päiväkodin ympäristö on turvallinen, luonnon läheisyydessä ja se tarjoaa hyvät liikuntamahdollisuudet. Varhaiskasvatuksen lisäksi päiväkotimme tarjoaa myös esiopetusta.

Toiminnassamme korostuu liikunnan lisäksi lapsilähtöisyys ja yhteistyö vanhempien kanssa. Päiväkodin ympäristö on rauhallinen ja lähellä luontoa, mikä tarjoaa hyvät liikuntamahdollisuudet. Päiväkodissamme vallitsee hyvä ja lämmin yhteishenki, joka välittyy lapsiin. Lastemme lempipuuhiin kuuluvat muun muassa pallottelu, askartelu, trampoliini, metsäretket ja Metsämörri-toiminta, pyöräily, pulkkailu, Legot, kotileikit, luistelu ja temppuradat.

Päiväkodissamme tehdään säännöllisesti retkiä metsään ja urheilukentälle. Vierailemme myös kirjastolla, lähikoululla, uimahallissa ja vanhainkodissa. Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat muun muassa koko perheen yhteinen liikuntailtapäivä, lasten ja vanhempien yhteinen aamupala, isovanhempien päivä, kevätjuhla, joulujuhla, itsenäisyyspäivä, ystävänpäivä, laskiainen, kulttuuripäivä, isänpäivä ja äitienpäivä. Päiväkodissamme toimii jalkapallokerho ja liikuntakerho. Meillä on innostunut henkilökunta ja päiväkoti, jossa lapset viihtyvät erinomaisesti.

Turun Touhula-päiväkodeissa noudatetaan Turun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa. Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Turussa.

Touhula Yli-Maaria

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Jaana Virta Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Turun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksu on kokopäiväsopimuksella enimmillään sama kuin kunnallisessa päiväkodissa.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 140 h / kk
  111–140 h / kk
  80–110 h / kk
  0–80 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  80–110 h / kk
  0–80 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Turun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Turun kasvatus- ja opetusviraston varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Turun Liikuntaseura

  Turun Liikuntaseura on vuonna 2008 perustettu voimisteluun erikoistunut seura, joka toimii Touhula Yli-Maarian urheilijakummina Turussa.

  TLS toimii Turun ja Paraisten alueella tarjoten perusvoimistelutunteja, rytmisen voimistelun harjoituksia pienistä aloittelijoista SM-tason voimistelijoihin asti sekä balettitunteja. Seuran toiminta on aktiivista ja varsinaisen liikuntatoiminnan lisäksi TLS on järjestänyt useita kansallisia kilpailuja, osallistunut näytös- ja esitystoimintaan ja kansallisiin sekä kansainvälisiin kilpailuihin.

  Lisätietoja: https://tls.sporttisaitti.com

 • Suuri Sydän

  Suuri Sydän on Touhulan liikuntapäiväkotien kumppani Turussa.

  Vauvauinti ja Liikuntapalvelut Suuri Sydän on vuoden 2010 syksyllä perustettu vauva- ja perheuintiyritys. Yrityksen tavoitteena on tarjota mahdollisuus jatkaa vauvauintia tavalla, jonka arvomaailmaan kuuluu ohjauksen yksilöllisyys ja sen jatkuvuus. Suuri Sydän toimii Turussa.

  Lisätietoa: www.suurisydän.fi