1. Päiväkodit
 2. Turku
 3. Touhula Yli-Maaria

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Liikunnallisuus näkyy päiväkodissamme arkiliikunnan ja ympäristön liikuntamahdollisuuksien hyödyntämisen lisäksi esimerkiksi erilaisina retkinä ja tempauksina. Piha-alueella on tekonurmikenttä, joka mahdollistaa vauhdikkaat pihaleikit ja -pelit.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme on valoisa ja lasten tarpeisiin suunniteltu.

  Jokainen lapsiryhmä retkeilee viikoittain. Retkillä harjoitellaan kaveritaitoja, tutkitaan luonnon monimuotoisuutta sekä opetellaan liikennesääntöjä. Hyödynnämme säännöllisesti myös läheisen kirjaston palveluita ja luemme lapsille päivittäin. Vierailemme myös usein myös läheisessä leikkipuistossa sekä hiekkakentillä pelailemassa. Teemme yhteistyötä lähistöllä sijaitsevan vanhainkodin kanssa ja käymme piristämässä senioreita lauluin ja kortein.

  Aktiivinen, leikkisä ja sitoutunut henkilökuntamme toteuttaa päiväkodin monipuolista pedagogista toimintaa, jossa otetaan huomioon lasten yksilölliset kiinnostuksen kohteet ja tarpeet. Syli ja halaukset ovat aina lapsen saatavilla. Tunteiden näyttäminen on sallittua ja harjoittelemme päivittäin tunnetaitoja sekä toisten huomioonottamista. Kiinnitämme erityistä huomiota lasten matemaattisten havainnointitaitojen ja leikkitaitojen tukemiseen.

  Teemme tiivistä yhteistyötä vanhempien kanssa ja vanhemmilla on mahdollisuus osallistua toiminnan suunnitteluun ja arviointiin. Kokoonnumme vanhempien kanssa aamukahville kuukausittain. Päivittäisten kohtaamisten tukena viestinnässä hyödynnetään TouGo-sovellusta, jonka kautta hoituvat niin hoitovaraukset sekä viestit. Jaamme TouGon kautta myös valokuvia perheille.

  Työyhteisömme kuvailee itseään innostavaksi ja leikkisäksi. Uskallamme heittäytyä mukaan lasten leikkeihin ja päiväkodissamme vallitsee lämmin yhteishenki. Kokoonnumme kuukausittain yhteiseen lauluhetkeen ja henkilökunta suunnittelee ja toteuttaa aktiivisesti toiminnallisia teatteriesityksiä ja teemajuhlia. Meillä on rento ja mukava tekemisen meininki sekä kotoinen fiilis.

  Turun Touhula-päiväkodeissa noudatetaan Turun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Suvi Saari Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Turun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.