Takaisin toimipisteisiin

Touhula Hönttämäki, Oulu

Johanna Oikarinen Päiväkodin toiminnanjohtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula Hönttämäki avattiin elokuussa 2014. Päiväkodin tilat ovat uudenaikaiset ja mahdollistavat lasten monipuolisen liikkumisen. Päiväkodissa touhutaan pienryhmissä ja toiminnassa näkyvät eri orientaatiot liikunnasta kädentaitoihin, musiikkihetkistä satuihin ja lorutteluihin.

Päiväkodissamme on aina aikaa omaehtoiselle leikille ja liikunnalle. Meillä lapset liikkuvat reippaasti vähintään kaksi tuntia päiväkotipäivän aikana. Liikuntasali on lastemme aktiivisessa käytössä, ja joka päivä pelataan sählyä sekä temppuillaan liikkari- ja temppuradoilla. Lastemme lempipuuhia ovat retket lähiympäristöön sekä ulkoilu omalla isolla pihalla. Muita mieluisia leikkejä ovat koti- ja autoleikit sekä erilaiset rakentelut.

Retkeilemme usein lähimetsässä ja leikkipuistoissa. Päiväkotimme jokaiseen toimintakauteen mahtuu koko talon yhteisiä teemoja ja niiden ympärille rakennettuja juhlia. Yhteinen lauluhetki järjestetään kerran kuussa, jolloin koko talo kokoontuu saliin yhdessä laulamaan ja leikkimään. Järjestämme noin kerran kuussa vanhempainkahvit ja joskus niiden yhteyteen järjestetään myös liikunnallisia pisteitä, joita vanhemmat voivat suorittaa lastensa kanssa. Touhula Hönttämäessä parasta on ihanat ja iloiset lapset sekä työssään viihtyvä ammattitaitoinen henkilökunta. Meillä on rento ja mukava tekemisen meininki sekä kotoinen fiilis. Päiväkotiimme jokainen on tervetullut omana itsenään.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Touhula Hönttämäki

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Johanna Oikarinen Päiväkodin toiminnanjohtaja
Riikka Sipola Päiväkodin pedagoginen johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk
  Osapäivähoito 12 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.