1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Hönttämäki

Leikkiä, musiikkia ja liikuntaa

Toimintamme kantavia teemoja ovat liikkumisen riemu, oppimisen ilo sekä leikkimisen taito.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhuamme päivittäin pienryhmissä liikunnan, kädentaitojen, musiikin, satujen ja leikkien parissa. Ryhmien käytössä on runsaasti jakotiloja, jotka mahdollistavat pienryhmätoiminnan ja rauhalliset leikkihetket.

  Liikuntasalissamme lapset pääsevät harjoittelemaan monipuolisesti liikkumisen taitoja muun muassa palloillen, puolapuilla kiipeillen, trampoliinilla hyppien ja temppuradalla tasapainoillen.

  Jokainen ryhmä retkeilee viikoittain lähiympäristön metsissä tai leikkipuistoissa. Retkillä harjoitellaan kulkemaan turvallisesti liikenteessä, ihmetellään vuodenaikojen vaihtumista, viihdytään metsämuskarissa sekä leikitään ja liikutaan vaihtelevassa maastossa. Ulkoilemme päivittäin säällä kuin säällä. Panostamme yhdessä liikkumisen riemuun yli ryhmärajojen etenkin iltapäivien ulkoiluhetkissä.

  Nauttimalla päivän ateriat pienryhmissä mahdollistamme rauhalliset ja mukavat yhteiset ruokailuhetket. Lounaan jälkeen lasten käytössä on torkkula tai virkkula riippuen lapsen tarpeista ja perheiden toiveista. Torkkulassa lapset pääsevät nukkumaan päiväunet, virkkulassa rauhoitutaan hetki satujen tai laulujen parissa ja touhuillaan yhdessä rauhallisia puuhia.

  Meille on tärkeää avoin yhteistyö lasten ja perheiden kanssa. Päivittäisten kohtaamisten lisäksi lähetämme TouGo-sovelluksen kautta viikkokirjeet, joissa kerromme ryhmien kuulumisista ja tulevista tapahtumista. Jaamme perheille viikoittain kuvia lasten tärkeistä hetkistä. TouGon kautta onnistuu myös helposti arjen akuuteista asioista viestiminen. Uskomme, että avoin ja kunnioittava vuorovaikutus on avain lapsen turvalliseen ja onnelliseen päiväkotipäivään.

  Touhula Hönttämäessä parasta on ihanat ja iloiset lapset sekä työssään viihtyvä ammattitaitoinen henkilökunta. Meillä on rento ja mukava tekemisen meininki sekä kotoinen fiilis. Tiiviissä yhteisössämme kaikki lapset ja aikuiset oppivat nopeasti tuntemaan toisensa. Päiväkotiimme jokainen on tervetullut omana itsenään.

Mervi Kesti Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.