Parasta työssäni ovat päivittäiset kohtaamiset lasten kanssa

  • Katja
    Päiväkodin johtaja, Touhula Kirkkonummi. Touhulalainen vuodesta 2014.

Millainen työnantaja Touhula on?

Touhulaa voisi kuvailla ajan hermoilla olevana ja kehittymishaluisena sekä kehittymiskykyisenä työnantajana. Minulla on ilo olla yksi touhulalaisista.

Mikä meille touhulalaisille on tärkeää?

Meille on tärkeää se, mikä on lapselle tärkeää eli hyvät kaverisuhteet ja lämpimät sekä turvalliset aikuiset. Ja tietysti leikki sekä liikkumisen ja kokemisen riemu.

Kuvaile lapsiryhmää jossa työskentelet?

Ryhmä on täynnä luovuutta, tunteita, iloa sekä liikettä – ja uskokaa tai älkää – maanantaista perjantaihin, joka päivä. Lapset ovat mahtavia persoonia.

Mitä odotat alkaneelta vuodelta?

Odotan uusia projekteja, joissa on luovuutta ja iloa.

Miltä sitten tulevaisuus Touhulassa näyttää?

Päiväkodit ovat lastensa ja aikuistensa näköisiä. Saamme täyttää sovitut asiakaslupaukset: arvot ja VASU vahvasti arjessa näkyen sekä toimintaan sisältyen.

Mikä on ikimuistoisin hetki työssäsi Touhulassa?

Kyllä se on ehdottomasti asiakastyytyväisyyskyselyn huikeat tulokset. Niistä voi olla kiitollinen.

Hauskin muisto työssäni Touhulassa

Ehdottomasti se, kun kävimme eskarilaisten kanssa ostoksilla paikallisessa Prismassa. Lapset seikkailivat hyllyjen välissä ostoslistat käsissään, rohkeasti myyjiltä apua kysellen. Lapset saivat huomiota osakseen – hymyjä ja kannustavia sanoja niin kaupan henkilökunnalta kuin asiakkailtakin. Kaikki tarvittava löytyi ja tavarat pakattiin pusseihin, kuten asiaan kuuluukin. Liikuttava ja mukava reissu meidän kaikkien mielestä.