Det bästa med mitt jobb är det dagliga mötet med barnen

  • Katja
    Daghemschef, Touhula Kirkkonummi. Medlem i Touhula-gänget sedan år 2014.

Hurudan arbetsgivare är Touhula?

Touhula kan beskrivas som en arbetsgivare som ligger i framkant, och som har en stark vilja och förmåga att utvecklas. Det gläder mig att få vara en i Touhula-gänget.

Vad är viktigt för oss i Touhula-gänget?

Viktiga saker för oss är det som är viktigt för barnet, det vill säga ett gott förhållande till kompisarna och varma, trygga vuxna. Och naturligtvis också leken och glädjen över rörelse och upplevelse.

Beskriv barngruppen som du jobbar i?

Gruppen är full med kreativitet, känslor, glädje och rörelse – och tro det eller inte – från måndag till fredag, varje dag. Barnen är fantastiska personligheter.

Vilka är dina förväntningar för det nya året?

Jag ser fram emot nya projekt fyllda med kreativitet och glädje.

Hur ser framtiden ut i Touhula?

Daghemmen ser lika ut som barnen och de vuxna. Vi ges möjligheten att uppfylla våra löften till kunderna: våra värden och VASU, vilka är starkt synliga och införlivade i vardagen.

Vilken är den mest minnesvärda stunden under ditt arbete vid Touhula?

Det är absolut det fantastiska resultatet från vår kundnöjdhetsundersökning. Det är något att vara tacksam över.

Mitt roligaste minne från Touhula

Det är helt klart den gången då vi tillsammans med förskolebarnen besökte vårt lokala Prisma för att göra inköp. Barnen flängde runt hyllorna med inköpslistor i händerna, och bad modigt butikspersonalen om hjälp. Barnen fick gott om uppmärksamhet – leenden och uppmuntrande ord både från butikspersonalen och kunderna. Vi hittade allt vi behövde, och packade ner sakerna i påsar precis så som man ska. En rörande och rolig utfärd, tyckte vi alla.