1. Päiväkodit
 2. Vantaa
 3. Touhula Korso

Leikkiä, retkiä ja seikkailua

Seikkailun riemu näkyy päivittäisessä toiminnassamme. Lähiluonto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia, kokemuksia, oivalluksia ja onnistumisia tasapuolisesti kaikille. Päiväkodin vieressä sijaitseva puisto ja nurmikenttä tarjoavat hyvät mahdollisuudet monenlaiseen liikkumiseen ja leikkimiseen.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme touhuilee kolme lapsiryhmää. Meillä toimitaan pienryhmissä päiväkotipäivän aikana. Jokainen lapsi kohdataan yksilöllisesti. Henkilökuntamme koostuu motivoituneista ja innokkaista kasvattajista.

  Päiväkodillamme on kolme leikkipuistoa aivan nurkan takana, ja metsäretki voi alkaa jo muutaman sadan metrin päästä. Isoimmat lapset retkeilevät lähes päivittäin läheiseen puistoon leikkimään. Talvisin meillä on käytössä alueen suosituin pulkkamäki, ja luistelemaan pääsemme viereiselle koululle.

  Päiväkotimme toimintaa suunnitellaan lasten ideoiden ja toiveiden pohjalta. Kuuntelemme myös vanhempien toiveita. Touhulan arvojen mukaisesti me panostamme oppimisen ja oivaltamisen iloon sekä lapsien että aikuisten kohdalla.

  Pienen päiväkotimme etuina ovat kodinomaisuus ja lämminhenkisyys. Meillä jokainen kasvattaja tuntee kaikki lapset ja ilmapiiri tuo turvallisuuden tunnetta. Olemme aidosti läsnä lapsille sekä kasvatuskumppaneita vanhemmille. Kunnioitamme jokaista perhettä sekä tuemme lasten kehitystä ja kasvua.

  TouGo-sovellus on tärkeä osa yhteydenpitoa perheiden kanssa päivittäisten kohtaamisten lisäksi. TouGosta perheet näkevät viikkotoimintaamme kuvina. Perjantaisin kerromme menneestä viikosta sekä seuraavan viikon suunnitelmista viikkoviesteinä. Jokaisen lapsen kuulumiset kerrotaan päivittäin perheille.

Susanna Attila Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Vantaan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.