1. Päiväkodit
 2. Vantaa
 3. Touhula Korso

Touhula Korso, Vantaa

Susanna Attila Päiväkodin johtaja

Touhula Korso on pieni ja kodinomainen seikkailupäiväkoti Vantaalla. Päiväkodissamme toimii kolme lapsiryhmää.

Touhula Korso sijaitsee monipuolisen luonnon ympäröimänä Vantaan Korsossa, osoitteessa
Kulotie 5. Meille on hyvät kulkuyhteydet.

Päiväkodissamme toimitaan pienryhmissä päiväkotipäivän aikana. Jokainen lapsi kohdataan yksilöllisesti. Henkilökuntamme koostuu motivoituneista ja innokkaista kasvattajista.

Seikkailun riemu näkyy päivittäisessä toiminnassamme. Lähiluonto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia, kokemuksia, oivalluksia ja onnistumisia tasapuolisesti kaikille. Päiväkodin vieressä sijaitseva puisto ja nurmikenttä tarjoavat hyvät mahdollisuudet monenlaiseen liikkumiseen ja leikkimiseen.

Päiväkodillamme on kolme leikkipuistoa aivan nurkan takana, ja metsäretki voi alkaa jo muutaman sadan metrin päästä. Isoimmat lapset retkeilevät lähes päivittäin läheiseen puistoon leikkimään. Talvisin meillä on käytössä alueen suosituin pulkkamäki, ja luistelemaan pääsemme viereiselle koululle.

Päiväkotimme toimintaa suunnitellaan lasten ideoiden ja toiveiden pohjalta. Kuuntelemme myös vanhempien toiveita. Touhulan arvojen mukaisesti me panostamme oppimisen ja oivaltamisen iloon sekä lapsien että aikuisten kohdalla.

Pienen päiväkotimme etuina ovat kodinomaisuus ja lämminhenkisyys. Meillä jokainen kasvattaja tuntee kaikki lapset ja ilmapiiri tuo turvallisuuden tunnetta.
Olemme aidosti läsnä lapsille sekä kasvatuskumppaneita vanhemmille. Kunnioitamme jokaista perhettä sekä tuemme lasten kehitystä ja kasvua.

TouGo-sovellus on tärkeä osa yhteydenpitoa perheiden kanssa päivittäisten kohtaamisten lisäksi. TouGosta perheet näkevät viikkotoimintaamme kuvina. Perjantaisin kerromme menneestä viikosta sekä seuraavan viikon suunnitelmista viikkoviesteinä. Jokaisen lapsen kuulumiset kerrotaan päivittäin perheille.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa.

Touhula Korso

Seikkailu
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Susanna Attila Päiväkodin johtaja
Ma–to klo 9–15
 • 2015

  Päiväkoti aloitti toimintansa
 • 3

  lapsiryhmää
 • 9,6

  Vanhempien antama kouluarvosana, syksy 2020

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Vantaan kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus,
yli 35 h/vko (100 %): 30–325 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
25–34 h/vko (80 %): 30–266 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
21–24 h/vko (60 %): 30–207 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
enintään 20 h/vko (50 %): 30–178 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  • Yli 35 h/vko (100 %)
  • 25–34 h/vko (80 %)
  • 21–24 h/vko (60 %)
  • Enintään 20 h/vko (50 %)

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.
 3. Täytäthän myös Vantaan kaupungin hakemuksen VaSa-palvelussa.

Päiväkodissamme on käytössä Vantaan kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus (huomioidaan palvelusetelissä). Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Vantaan kaupungin varhaiskasvatustoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.