1. Päiväkodit
 2. Vantaa
 3. Touhula Korso

Touhula Korso, Vantaa

Susanna Attila Päiväkodin johtaja

Seikkailupäiväkoti Touhula Korso toimii Korson seurakunnan tiloissa, toisessa kerroksessa. Päiväkodin tilat ovat kodikkaat sekä tilavat, ja korkealla oleva katto mahdollistaa palloleikkien leikkimisen myös sisätiloissa. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Seikkailuteema näkyy päiväkotimme arjessa etenkin erilaisina retkinä lähiympäristön luontoon ja muihin kohteisiin. Päiväkodillamme on kolme leikkipuistoa aivan nurkan takana, ja metsäretki voi alkaa jo muutaman sadan metrin päästä. Isoimmat lapset retkeilevät lähes päivittäin läheiseen puistoon leikkimään. Talvisin meillä on käytössä alueen suosituin pulkkamäki, ja luistelemaan pääsemme viereiselle koululle. Bussimatkan päästä löytyvät myös uima- ja jäähalli, joissa käymme silloin tällöin.

Päiväkodissamme järjestetään Suomen Ladun Metsämörri-toimintaa, joka tukee lasten luontokasvatusta ja jonka tiimoilta käymme metsäretkillä ihmettelemässä ympäröivää luontoa.

Toiminnassamme korostuu seikkailupedagogiikan lisäksi liikunta. Päiväkotimme pienet lapset nauttivat eniten temppuradoista, kiipeilystä, laululeikeistä ja musiikkijumpasta. Isompien lasten mieleen ovat monet vauhdikkaat leikit, kuten hippa- ja palloleikit, kotileikki ja salibandy.

Päiväkotimme on mukana Ilo kasvaa liikkuen -projektissa. Toimimme päiväkodissamme pienryhmissä, jolloin aikuinen kohtaa lapsen yksilöllisesti. Henkilökuntamme koostuu motivoituneista ja innokkaista kasvattajista.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Vantaalla.

Touhula Korso

Seikkailu
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Susanna Attila Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 12–15

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Vantaan kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Asiakasmaksu on korkeimmillaan 310 € / kk.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä Touhulan hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Vantaan kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus (huomioidaan palvelusetelissä). Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Vantaan kaupungin varhaiskasvatustoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.