1. Päiväkodit
 2. Vantaa
 3. Touhula Kaivoksela

Seikkailua, leikkiä ja liikuntaa

Touhula Kaivokselassa seikkailuja ei tarvitse hakea kaukaa, vaan niitä löydetään ihan arkipäiväisistä asioista. Päiväkodissamme seikkailut ovat sukellusta leikin maailmaan, mielikuvituksen rikastamista ja lähiympäristön tutkimista.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme seikkailee lapsia neljässä ryhmässä.

  Päiväkotipäivän tärkein kohtaaminen on siinä hetkessä, kun pieni ihminen tulee meidän kanssamme viettämään päivää ja vanhemmat lähtevät turvallisin mielin omiin askareisiinsa. Tästä alkaen jokainen päivän kohtaaminen on korvaamaton, ja sen vuoksi meillä aikuiset laskeutuvat lapsen tasolle ja kuuntelevat herkällä korvalla, mitä heillä on sanottavaa. Meillä kaikki päiväkodin aikuiset ovat käyneet kohtaamiskoulutuksen. Näin osaamme kohdata jokaisen vanhemman sekä lapsen yksilönä, hänen tarpeensa ja erityisyytensä huomioiden.

  Innostamme lapsia löytämään uusia tapoja ymmärtää ympäröivää maailmaa niin liikunnan, musiikin kuin lähiympäristöön tapahtuvien retkien avulla.

  Retkeilemme ryhmittäin vähintään kerran viikossa päiväkodin lähiympäristössä, silloin tällöin hieman kauempanakin. Päiväkotimme läheltä löytyy muun muassa liikuntapaikkoja, metsä sekä kirjasto, joita hyödynnämme toiminnassamme säännöllisesti.

  Avarat tilamme mahdollistavat lasten monipuolisen liikkumisen ja leikkimisen sekä pienryhmätoiminnan. Yhdessä lasten kanssa kehitämme oppimisympäristöjä. Koko henkilökuntamme on koulutettu leikin ja oppimisympäristöjen kehittämiseen.

  Lasten ohjattu sekä vapaaehtoinen toiminta tapahtuu pienryhmissä. Kuuntelemme lasten toiveita, ja havainnoimalla saamme suunniteltua toimintaamme lapsilähtöisesti sekä toteutettua lapsille mieleistä toimintaa varhaiskasvatuksen keskeisen menetelmän eli leikin kautta.

  Päiväkotipäivän päätteeksi vaihdamme päivittäiset kuulumiset perheiden kanssa. Lähetämme viikoittain arjen puuhista valokuvia TouGo -sovelluksemme kautta. Lisäksi viikkokirje kuluneen viikon touhuista sekä tulevan viikon suunnitelmista kilahtaa TouGon kautta jokaiseen kotiin. Meiltä myös saa ja pitää aina kysyä, jos jokin mietityttää ja toiveitakin saa kertoa.

Susanna Attila Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Vantaan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.