1. Päiväkodit
 2. Vantaa
 3. Touhula Kaivoksela

Touhula Kaivoksela, Vantaa

Anu Tuoma Päiväkodin johtaja

Seikkailupäiväkoti Touhula Kaivoksela aloitti toimintansa Kaivokselan Vaskipellossa tammikuussa 2015. Päiväkoti toimii avarissa päiväkotikäyttöön suunnitelluissa tiloissa, jotka mahdollistavat lasten monipuolisen liikkumisen sekä pienryhmätoiminnan. Varhaiskasvatuksen lisäksi päiväkotimme tarjoaa myös esiopetusta.

Liikumme aktiivisesti ja monipuolisesti päivän aikana niin sisällä kuin ulkonakin. Lasten ohjattu sekä vapaaehtoinen toiminta tapahtuu pienryhmissä. Toimintamme on suunniteltu lapsilähtöisesti: kuuntelemme lasten toiveita ja havainnoimalla saamme suunniteltua ja toteutettua lapsille mieleistä toimintaa.

Liike on mukana kaikissa arjen tilanteissamme. Päiväkodin jumppasali on ryhmien käytettävissä viikoittain. Lapset ulkoilevat päivittäin aamu- sekä iltapäivisin ja pihalla on ohjattuja pihaleikkejä. Liikuntavälineitä on lasten saatavilla koko ajan. Lastemme lempipuuhia ovat rakentelut, kotileikki, vesileikit ulkona, pallopelit sekä tanssiminen.

Ryhmämme retkeilevät vähintään kerran viikossa päiväkodin lähiympäristössä ja joskus hieman kauempanakin. Vierailemme myös Myyrmäen kirjastossa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä päiväkodista.

Hyödynnämme päiväkodin toiminnassa henkilökuntamme vahvuuksia. Kannustamme perheitä liikkumaan vapaa-ajalla erilaisten tempauksien kautta. Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat perinteiset äitien- ja isänpäivätapahtumat sekä kevät- ja joulujuhla.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Vantaalla.

Touhula Kaivoksela

Seikkailu
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Anu Tuoma Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Vantaan kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Vantaan kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus (huomioidaan palvelusetelissä). Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Vantaan kaupungin varhaiskasvatustoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.