1. Päiväkodit
 2. Vantaa
 3. Touhula Jalokivi

Leikkiä, seikkailua ja liikuntaa

Seikkailuteemaisessa päiväkodissa retkeilemme ahkerasti päiväkodin lähiympäristön leikkipuistoissa ja metsissä. Leikkipuistot ja metsät toimivat usein hyvinä ja mielenkiintoisina oppimisympäristöinä.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Seikkailupäiväkoti Touhula Jalokivi sijaitsee metsäisellä Kivistön alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella Hämeenlinnanväylän läheisyydessä.

  Touhula Jalokivessä kohtaamme jokaisen lapsen ja aikuisen arvokkaasti omana itsenään. Toiminnassamme otamme huomioon kaveri- ja tunnetaitoteemat. Opastamme omalla esimerkillämme lapsia kohtaamaan kaikki lapset ja aikuiset tasavertaisesti.

  Otamme retkeilyssä huomioon kestävän kehityksen ja ympäristökasvatuksen, ja opastamme lapsia vastuulliseen ja ympäristöä huomioivaan toimintaan.

  Päiväkotimme on kodinomainen ja juuri sopivan kokoinen. Toimintaympäristöt ovat tilavat ja selkeät. Ryhmätiloissa erotellut pienemmät ja idyllisemmät leikkitilat tarjoavat loistavat puitteet pienryhmätoiminnalle.

  Tieto kulkee päiväkodilta vanhemmille kuulumisten kerronnan myötä päivittäin. Viikkokirjeissä avataan viikoittain ryhmien pedagogista toimintaa. Henkilökunta ottaa tarvittaessa yhteyttä vanhempiin myös TouGo-viestein ja soittamalla.

  Vanhempien palautetta päiväkodista

  ”Ihania ja ystävällisiä kasvattajia! Lapsille järjestetty monipuolista toimintaa, paljon ulkoilua ja retkiä. Ruokailut ulkona ja luonnon helmassa ihania ja mieleenpainuvia hetkiä!”

  ”Pieni päiväkoti, jolloin sairastumisia vähän. Askartelu ja muu aktiviteetti plussaa pienten puolella.”

  ”Ystävälliset aikuiset huomioivat ihanasti lapsia yksilöinä. Aito välittäminen ja ilo näkyy kauas.”

Mervi Linturi Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Vantaan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.