1. Päiväkodit
 2. Vantaa
 3. Touhula Ilola

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Touhula Ilola on liikuntapäiväkoti, jossa liikunnan riemu näkyy päivittäin sekä päiväkodin tiloissa ja pihapiirissä että ryhmien retkillä. Liikunnan lisäksi positiivinen pedagogiikka sekä leikin merkitys ovat meille tärkeitä jokapäiväisessä arjessamme.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Ilolan tilat mahdollistavat monipuolisen pedagogisen toiminnan ja liikkumisen. Tilat ovat muunneltavissa ja ne tukevat pedagogisia käytänteitämme, muun muassa pariryhmätyöskentelyä ja pienryhmätoimintaa. Lapset pääsevät tutkimaan, kokeilemaan ja oppimaan uutta monipuolisessa toiminnassamme.

  Päiväkotimme kaikki lapset retkeilevät viikoittain, ja lähiympäristössä löytyy hienot metsät, leikkipuistot ja liikuntapaikat.

  Touhula Ilolassa päivittäiset kohtaamiset vanhempien kanssa ovat tärkeitä. Päiväkodissamme kaikki tuntevat toisensa. Pidämme vanhempiin yhteyttä TouGo-sovelluksen avulla niin viestien, viikkokirjeiden kuin kuvien muodossa. Touhula Ilolassa järjestetään myös paljon tapahtumia niin lapsille kuin perheille.

   

Mervi Linturi Päiväkodin johtaja
Erika Sarka-Vuorinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Vantaan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.