1. Päiväkodit
 2. Vantaa
 3. Touhula Hiekkaharju

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Liikkeen tuoma ilo näkyy arjessamme päivittäin. Meille tärkeintä ei ole hikiliikunta vaan liikunnan riemu ja oivaltamisen ilo!

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotipäivän tärkein kohtaaminen on siinä hetkessä, kun pieni ihminen tulee meidän kanssamme viettämään päivää ja vanhemmat lähtevät turvallisin mielin omiin askareisiinsa. Tästä alkaen jokainen päivän kohtaaminen on korvaamaton, ja sen vuoksi meillä aikuiset laskeutuvat lapsen tasolle ja kuuntelevat herkällä korvalla, mitä heillä on sanottavaa. Meillä kaikki aikuiset tuntevat kaikki lapset. Näin osaamme kohdata jokaisen lapsen yksilönä, hänen tarpeensa ja erityisyytensä huomioiden.

  Touhula Hiekkaharjussa kaikki ryhmät retkeilevät viikoittain. Hiekkaharjun ympäristöstä löytyy metsää, missä tapahtuu paljon laaja-alaista oppimista. Metsä on rauhoittava paikka pitkäkestoiseen leikkiin ja sitä kautta lukuisten tärkeiden elämäntaitojen harjoitteluun. Värit, äänet, tuoksut ja erilaiset materiaalit sekä vuodenajat aktivoivat meidän kaikkia aisteja.

  Hiekkaharjun jokaisessa ryhmässä on kasvattajia, jotka ovat käyneet Tunteet Hukassa -metsäseikkailukoulutuksen. Meillä kaikki tunteet on sallittu ja niitä harjoitellaan yhdessä pitkin vuotta niin ohjatuissa tuokioissa kuin arjen eteen tulevissa hetkissä.

  Lähipuistot tarjoavat turvallisen ympäristön harjoitella liikenteessä kulkemista jo ihan pienimpienkin osalta. Lähistöltä löytyvät myös jalkapallokenttä, yleisurheilukenttä, luistinrata, frisbeegolf-rata, tennishalli sekä sään salliessa myös hiihtolatu.

  Touhula Hiekkaharjusta löytyy kotiryhmien lisäksi taidehuone, musakulma sekä liikuntasali. Meidän pihamme on ihanan iso, jossa on paljon aktiviteettia tukemaan motoristen taitojen harjoittelua. Tilamme muovautuvat lasten tarpeita ja toiveita huomioiden.

  Hiekkaharjun vanhemmat eivät jää pimentoon tiedonkulussa. Päivittäin jokaisen lapsen kuulumiset kerrotaan ja viikoittain tulee arjen puuhista myös kuvia. Viikon lopussa viikkokirje kilahtaa jokaiseen kotiin, missä kootaan viikon puuhia ja kerrotaan tulevasta viikosta. Meiltä myös saa ja pitää aina kysyä, jos jokin mietityttää ja toiveitakin saa kertoa.

  Päiväkotimme sijaitsee Hiekkaharjussa, Vantaalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille pääsee junalla, bussilla, autolla sekä turvallisesti myös kävellen ja pyöräillen.

  Vanhempien palautteita päiväkodista

  ”Hiekkaharjun Vekaroissa ja Naperoissa on ihanat ammattilaiset töissä, jotka joka aamu ottavat lapsen avosylin ja hymyillen vastaan. On vanhempana todella kevyt olo jättää lapsi hoitoon, kun lapsestakin paistaa, miten iloisin mielin hoitoon jää.”

  ”Lapsi on viihtynyt tosi hyvin hoidossa! Erityisen mukavia olivat retki Korkeasaareen, kotieläintilan vierailu ja jalkapallon pelailu.”

Sanna Vara Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Vantaan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.