1. Päiväkodit
 2. Vaasa
 3. Touhula Kiillekuja

Leikkiä, seikkailua ja retkiä

Retkeilemme lasten kanssa viikoittain lähimetsässä sekä lähialueen leikkipuistoissa. Päiväkodin vieressä on ihana metsä, joka mahdollistaa monenlaisen toiminnan.

Tervetuloa tutustumaan! Päiväkodin johtaja on perheiden tavattavissa joka toinen tiistai kello 9.30–10.30 (parittomat viikot).

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Kiillekujalla seikkailevat alle 3-vuotiaat Muruset, joustavan ikärakenteen ryhmä Soraset ja yli 3-vuotiaat Kiviset. Päiväkotimme on lämminhenkinen ja yhteisöllinen. Toimintaa toteutetaan yli ryhmärajojen.

  Retkeilemme lasten kanssa viikoittain lähimetsässä ja alueen leikkipuistoissa. Kävelymatkan päässä on muun muassa parkour-alue. Lähellä on myös kierrätyspiste, jossa lasten kanssa käydään opettelemassa kierrätystä.

  Retkillä opettelemme liikennesääntöjä, luonnon kunnioittamista sekä turvallista liikkumista. Isommat lapset hyödyntävät myös paikallisliikenteen linja-autoja ja pääsevät näin ollen pidemmille retkille esimerkiksi Vaasan kaupungin kirjastoon.

  Päiväkotimme tilat ovat valoisat, avarat ja siistit. Niitä on helppo muokata käytön mukaan lasten leikkeihin sopivaksi.

  Olemme saaneet vanhemmilta kehuja hyvästä vuorovaikutuksesta. Päivän päätteeksi kerromme yksilöllisesti lapsen päivästä. Ryhmien viikkokirjeissä kerrotaan kuluneesta viikosta, toiminnan tavoitteista sekä seuraavan viikon toiminnasta. Tiedotamme tapahtumista aktiivisesti TouGo-sovelluksen kautta. Sovelluksen kautta vanhemmat saavat myös kuvia lapsen päivästä.

Petra Ketelä Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Vaasan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.