1. Päiväkodit
 2. Vaasa
 3. Touhula Kalliokatu

Touhula Kalliokatu, Vaasa

Hanna Mäenpää Päiväkodin johtaja

Taideteemainen päiväkoti Touhula Kalliokatu sijaitsee Huutoniemen rauhallisessa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Päiväkodin tilat ovat avarassa remotoidussa kiinteistössä, ja päiväkotia ympäröi suojaisan piha sekä vehreät puut. Päiväkodissamme toimii kolme ryhmää; 0–3-vuotiaat Pippurit sekä 1–5-vuotiaiden ryhmät Muskotit ja Neilikat.

Taideteemaisessa päiväkodissa tuodaan eri taiteenalat ja monipuolinen kulttuuri lapsen arkeen kiehtovalla tavalla. Oppimisen ja onnistumisen iloa koetaan musiikillisen, kuvallisen, sanallisen sekä kehollisen ilmaisun kautta. Luova, kulttuurisesti rikas ilmapiiri ja ympäristö innostavat lasta tutkimaan ja tulkitsemaan ympäröivää maailmaa uusilla tavoilla. Taidepäiväkodista kasvaa elämänmyönteisiä ja rohkeita lapsia, joille itsensä toteuttamisessa vain mielikuvitus on rajana.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Vaasassa.

Touhula Kalliokatu

Taide
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Hanna Mäenpää Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Vaasan kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, 289 € / kk.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 147 h / kk
  126–146 h / kk
  85–125 h / kk
  0–84 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Täytä kaupungin varhaiskasvatus- ja palvelusetelihakemus.
 3. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Vaasan kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Vaasan kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.