1. Päiväkodit
 2. Vaasa
 3. Touhula Kalliokatu

Leikkiä, taidetta ja retkiä

Taideteemaisessa päiväkodissamme lauletaan ja loruillaan päivittäin. Toimintamme on lapsilähtöistä, monipuolista, ja sisältää paljon yhteistä leikkiä lasten kanssa.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Vaasassa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme toimii neljä ryhmää; Pippurit, Muskotit, Kanelit ja Neilikat.

  Luomme lasten arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa. Ryhmissä on jatkuvasti saatavilla materiaaleja lasten omaehtoiseen toimintaan, kuten esimerkiksi kädentöihin. Harjoittelemme esiintymistä leikin avulla. Yksi lasten suosikkileikeistä onkin roolivaatteisiin pukeutuminen. Järjestämme päiväkodissa säännöllisesti erilaisia teemapäiviä ja -viikkoja, jotka värittävät toimintaamme.

  Päiväkotimme tilat ovat avarat ja valoisat. Kahdessa ryhmässä on parvi, joka mahdollistaa toimintaa monessa tasossa. Monipuolinen pihamme mahdollistaa lukuisia erilaisia ulkoleikkejä ja -pelejä. Yläpihan metsä kutsuu seikkailuille tutkimaan vaikkapa kiviä, ja välipihan vuorimännyissä saa kiipeillä. Päiväkodin alapiha on leikkikenttämainen ja sillä riittää tilaa myös pallopeleille.

  Retkeilemme päiväkodin lähiympäristössä viikoittain. Läheltämme löytyy monta kivaa leikkipuistoa sekä pieni metsä, joissa vierailemme usein. Opettelemme lasten kanssa, miten liikutaan liikenteessä ja tutustumme luontoon liittyviin teemoihin.

  Käymme joka toinen viikko jalkapallohallissa kokeilemassa eri urheilulajeja. Vierailemme säännöllisesti myös kirjastoautolla, joka käy päiväkotimme vieressä joka toinen viikko.

Petra Ketelä Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Ilmaisun monet muodot

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Vaasan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.