1. Päiväkodit
 2. Vaasa
 3. Touhula Kalliokatu

Touhula Kalliokatu, Vaasa

Petra Ketelä Päiväkodin johtaja

Taideteemainen päiväkoti Touhula Kalliokatu sijaitsee Huutoniemessä, rauhallisessa ympäristössä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Päiväkodissamme toimii neljä ryhmää; Pippurit, Muskotit, Kanelit ja Neilikat.

Luomme lasten arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa. Toimintamme on lapsilähtöistä, monipuolista, ja sisältää paljon yhteistä leikkiä lasten kanssa.

Taideteemaisessa päiväkodissamme lauletaan ja loruillaan päivittäin. Ryhmissä on jatkuvasti saatavilla materiaaleja lasten omaehtoiseen toimintaan, kuten esimerkiksi kädentöihin. Harjoittelemme esiintymistä leikin avulla. Yksi lasten suosikkileikeistä onkin roolivaatteisiin pukeutuminen. Järjestämme päiväkodissa säännöllisesti erilaisia teemapäiviä ja -viikkoja, jotka värittävät toimintaamme.

Päiväkotimme tilat ovat avarat ja valoisat. Kahdessa ryhmässä on parvi, joka mahdollistaa toimintaa monessa tasossa. Monipuolinen pihamme mahdollistaa lukuisia erilaisia ulkoleikkejä ja -pelejä. Yläpihan metsä kutsuu seikkailuille tutkimaan vaikkapa kiviä, ja välipihan vuorimännyissä saa kiipeillä. Päiväkodin alapiha on leikkikenttämainen ja sillä riittää tilaa myös pallopeleille.

Retkeilemme päiväkodin lähiympäristössä viikoittain. Läheltämme löytyy monta kivaa leikkipuistoa sekä pieni metsä, joissa vierailemme usein. Opettelemme lasten kanssa, miten liikutaan liikenteessä ja tutustumme luontoon liittyviin teemoihin.

Käymme joka toinen viikko jalkapallohallissa kokeilemassa eri urheilulajeja. Vierailemme säännöllisesti myös kirjastoautolla, joka käy päiväkotimme vieressä joka toinen viikko.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Vaasassa.

Touhula Kalliokatu

Taide
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Petra Ketelä Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Vaasan kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Yli 147 h / kk: 295 € / kk
• 126–146 h / kk: 251 € / kk
• 85–125 h / kk: 221 € / kk
• 0–84 h / kk: 177 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 147 h / kk
  126–146 h / kk
  85–125 h / kk
  0–84 h / kk

 • Sisaralennus

  50% nuorimman lapsen laskennallisesta kokoaikaisen varhaiskasvatuksen maksusta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Täytä kaupungin varhaiskasvatus- ja palvelusetelihakemus.
 3. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Vaasan kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Vaasan kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.