1. Päiväkodit
 2. Turku
 3. Touhula Vähäheikkilä

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme myös esiopetusta.

Päiväkotimme tilat ovat avarat ja liikunnalliset. Lapsilla on paljon tilaa leikille ja mahdollisuuksia monipuolisiin oppimisympäristöihin. Jokaisessa ryhmässä on liikuntaan kannustavat ja liikkumisen mahdollistavat salit.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme toiminnassa näkyy henkilökunnan sitoutuneisuus ja aktiivisuus. Päiväkodissamme vallitsee lämmin ja aidosti lapsen kohtaava ilmapiiri.

  Touhula Vähäheikkilän tilat ovat avarat ja liikunnalliset. Lapsilla on paljon tilaa leikille ja mahdollisuuksia monipuolisiin oppimisympäristöihin. Jokaisessa ryhmässä on liikuntaan kannustavat ja liikkumisen mahdollistavat salit. Pihamme on muuntautuva ja avara, mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja leikin yhtä aikaa. Päiväkodin pihan tekonurmella on tilaa pallopeleille ja pienemmille päiväkotilaisille on oma rauhallisempi piha-alueensa.

  Retkeilemme viikoittain päiväkodin lähiympäristössä. Alueelta löytyy niin metsiä, kuin leikkipuistojakin sekä hyvät kävelymaastot myös aivan pienimmille lapsille. Teemme myös yhteistyötä lähialueen eri toimijoiden kanssa niin retkien muodossa kuin toiminnan osana.

  Päiväkodissamme panostamme pedagogisesti suunniteltuun ruokailuun, jossa ruokailemme kiireettömästi pienryhmissä ja painotamme lapsen omatoimisuutta myös ruokailuhetkissä. Ruokailussa noudatamme uusimpia ravitsemussuosituksia ja otamme myös lapset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan terveellistä ruokailua.

  Päiväkotimme kasvattajille on tärkeää kohdata perheet yksilöllisesti. Kohtaamme perheet sekä aamuisin että iltapäivisin lasten kuulumisten merkeissä. Päiväkotimme viestinnässä käytämme TouGo-sovellusta, joka mahdollistaa vanhemmille sujuvan tiedonkulun. Järjestämme säännöllisesti perheillemme suunnattuja liikunnallisia tapahtumia. Osana toimintaamme on myös kuukausittaiset vanhempainkahvit erilaisin teemoin.

Jenny Metsävainio Päiväkodin johtaja
Emmi Pullinen Päiväkodin apulaisjohtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Turun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.