1. Päiväkodit
 2. Turku
 3. Touhula Nättinummi

Touhula Nättinummi, Turku

Tiia Leino Päiväkodin johtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula Nättinummi sijaitsee Turun puolella Ikean naapurissa. Päiväkodin tilat ovat muunneltavissa erilaisia toimintoja varten, ja pihalta löytyy pieni kenttä pelaamiseen sekä ulkoleikkeihin. Varhaiskasvatuksen lisäksi päiväkotimme tarjoaa myös esiopetusta.

Päiväkotimme toiminnassa korostuu liikuntateeman lisäksi lapsilähtöisyys, pienryhmätoiminta ja lämminhenkinen asiakaspalvelu: me kohtaamme perheet ystävällisesti. Lapsilla on päiväkodissamme mahdollisuuksia liikkumiseen pitkin päivää alkaen liikunnallisella aamupiirillä. Aktivoimme lapsia liikkumaan ohjatun liikunnan lisäksi myös omatoimisesti sisällä ja ulkona. Pidämme liikuntavälineet koko ajan lasten saatavilla. Sisälläkin lapset voivat liikkua esimerkiksi esteradalla tai moporallin merkeissä tai vaikkapa trampoliinilla hyppien. Opimme asioita yhdessä liikunnan keinoin ja kerran kuussa järjestämme myös perheille liikunnallisia tapahtumia.

Päiväkodissamme retkeillään viikoittain lähialueen metsässä, puistossa tai kentällä. Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat isän- ja äitienpäivän tapahtumat, joulu- ja kevätjuhlat, kevätretket, tärkeän henkilön päivä, isovanhempien päivä sekä koko talon yhteiset lauluhetket. Turun Touhula-päiväkodeissa noudatetaan Turun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Nättinummi

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Tiia Leino Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Turun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Yli 147 h / kk: 0–295 € / kk
• 117–146 h / kk: 0–251 € / kk
• 85–116 h / kk: 0–192 € / kk
• 0–84 h / kk: 0–148 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 147 h / kk
  117–146 h / kk
  85–116 h / kk
  0–84 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  117–146 h / kk
  85–116 h / kk
  0–84 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Turun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Turun kasvatus- ja opetusviraston varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.