1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula VekaraPolku

Touhula VekaraPolku, Tampere

Tiina Lindberg Päiväkodin johtaja

Seikkailupäiväkoti Touhula VekaraPolku sijaitsee Lentävänniemessä, jonka monipuolinen ympäristö suorastaan houkuttelee seikkailuun! Päiväkodin toiminta-ajatuksena on liittää yhteen liikkumisen ilo ja luontokasvatus kestävän kehityksen hengessä.

Touhula VekaraPolun liikunnalliset, musiikilliset ja luonnossa tapahtuvat toiminnat tekevät päivistä elämyksellisiä. Arjessa korostuu kokemuksellisuus, luontoympäristössä oppiminen sekä omien taitojen haastaminen. Päiväkodissa kasvaakin uteliaita seikkailijoita, jotka uskovat itseensä ja kannustavat myös kavereita onnistumaan! Päiväkodin kasvattajat ovat valmiita tarttumaan hetkeen sekä hyppäämään mukaan toimintaan.

VekaraPolussa lasta kannustetaan harjoittelemaan motorisia taitoja, kokeilemaan ja oppimaan uutta arjen eri tilanteissa. Aikuisen tehtävänä on poistaa liikkumisen esteitä, toimia esimerkkinä sekä ohjata lapsia turvalliseen liikkumiseen eri tiloissa ja ympäristöissä. Myös odotus- ja siirtymätilanteiden pedagogiikka suunnitellaan lapsille mieleiseksi.

Päiväkodissa vietetään monenlaisia teemapäiviä. Lähialueiden rakennettua ja rakentamatonta ympäristöä hyödynnetään erilaisilla retkillä, joita tehdään säännöllisesti kaikkien lapsiryhmien kanssa. Hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat retket myös kauemmaksikin kaupungin keskustaan. VekaraPolussa retkeilemään pääsevät kaikki lapsen ikään katsomatta!

Päiväkodin pihalta löytyy niin nuotiopaikka, leikkimökki kuin metsikköäkin. Kesällä saamme nauttia oman pihan marjasadosta ja mustikkaankin pääsemme viereiseen metsään. Lisäksi lähiympäristöstä löytyy urheilukenttä, Näsijärven ranta, Suomensaaren ulkoilumaastot sekä talvella hiihtolatu ja useampi luistelukenttä.

Meillä lapsi on tärkein ja viemme varhaiskasvatusta eteenpäin yhdessä perheiden kanssa lasten parhaaksi. Touhula VekaraPolussa jokainen päivä voi olla seikkailu.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa.

Touhula VekaraPolku

Seikkailu
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Tiina Lindberg Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 14–15

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Tampereen kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Kokopäivähoito: 20–315 € / kk
• 15 pv / kk: 20–241 € / kk
• 10 pv / kk: 20–168 € / kk
• 20 h / vko: 20–168 € / kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.
 3. Täytäthän myös Tampereen kaupungin hakemuksen eVaka-palvelussa.

Päiväkodissamme on käytössä Tampereen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Tampereen kaupungin Konsernipalveluyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.