1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula VekaraPolku

Leikkiä, retkiä ja seikkailua

Päiväkodin toiminta-ajatuksena on liittää yhteen liikkumisen ilo, seikkailujen mahdollisuudet ja luontokasvatus kestävän kehityksen hengessä.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula VekaraPolun luonnossa tapahtuvat seikkailut sekä luovat ja musiikilliset toiminnat tekevät päivistä elämyksellisiä. Arjessa korostuu kokemuksellisuus, luontoympäristössä oppiminen sekä omien taitojen ja vahvuuksien tunnistaminen sekä kehittäminen.

  Päiväkodissamme kasvaakin uteliaita seikkailijoita, jotka uskovat itseensä ja kannustavat myös kavereita onnistumaan! Seikkailuja muokataan lasten mielenkiintojen mukaan sekä kuluvien teemojen mukaisiksi. Päiväkodin kasvattajat ovat aina valmiita tarttumaan hetkeen sekä hyppäämään mukaan toimintaan.

  VekaraPolussa lasta kannustetaan harjoittelemaan motorisia taitoja sekä kokeilemaan ja oppimaan uutta arjen eri tilanteista. Päiväkodissamme kasvatetaan positiivista pedagogiikkaa hyödyntäen. Aikuisen tehtävänä on poistaa liikkumisen esteitä, toimia esimerkkinä sekä ohjata lapsia turvalliseen liikkumiseen. Myös odotus- ja siirtymätilanteet suunnitellaan lapsille mieleiseksi.

  Retkeilemme lähiympäristössä viikoittain kaikkien lapsiryhmien kanssa. Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat retket myös kauemmaksi kaupungin keskustaan. VekaraPolussa retkeilemään pääsevät kaikki lapset ikään katsomatta!

  Päiväkodin pihalta löytyy niin nuotiopaikka, leikkimökki kuin metsikköäkin. Kesällä saamme nauttia oman pihan marjasadosta ja mustikkaankin pääsemme viereiseen metsään. Lisäksi lähiympäristöstä löytyy urheilukenttä, Näsijärven ranta, Suomensaaren ulkoilumaastot sekä talvella hiihtolatu ja useampi luistelukenttä. Päiväkodissa vietetään myös monenlaisia teemapäiviä.

  Meille lapsi on tärkein ja viemme varhaiskasvatusta eteenpäin yhdessä perheiden kanssa. Päiväkodissamme jokainen kohdataan arvostavasti. Kasvattajat kertovat päivän päätteeksi yhdessä lapsen kanssa päivän puuhista.

  Viestintä päiväkodin ja perheiden välillä toimii sujuvasti Touhulan omalla TouGo-sovelluksella. Henkilökunnan on mahdollista laittaa jo päivän aikana kuvia ja kuulumisia vanhemmille TouGoon. Perheiden kanssa Touhula VekaraPolussa jokainen toiminta voi olla seikkailu!

Tiina Lindberg Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Päiväkoti Touhula VekaraPolun asiakasmaksu on 20–315 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.