1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula Saukonmäki

Touhula Saukonmäki, Tampere

Minttu Smolander Päiväkodin johtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula Saukonmäki toimii täysin uudistetuissa, liikuntaan innostavissa tiloissa kaupungin ja luonnon helmassa Petsamon ja Tammelan kupeessa.

Päiväkotimme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodin helppo saavutettavuus ja ympäristön vehreä luonto sekä puistomaisuus luovat virikkeellisen kasvuympäristön lapsille.

Päiväkodillamme on oma pieni leikkipiha päiväkodin pienimmille. Isommat lapset ulkoilevat päiväkodin vieressä sijaitsevassa Saunapuistossa. Lisäksi retkeilemme lähes päivittäin alueen muissa puistoissa ja retkipaikoissa. Päiväkodissamme toimii kuusi lapsiryhmää liikunnasta innostuneiden varhaiskasvattajien luotsaamina.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Vanhempien palautetta päiväkodista

”Arvostan sitä että lapsemme viihtyy erityisen hyvin hoidossa ja hänet huomioidaan yksilönä hienosti. Päivän päätteeksi saamme hyvin tietoa lapsemme päivästä. Kiva huomata että hoitajat tekevät työtään suurella sydämellä. :)”

Touhula Saukonmäki

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Minttu Smolander Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Tampereen kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Kokopäivähoito: 295 €
• Kokopäivähoito 15 pv / kk: 221 €
• Kokopäivähoito 10 pv / kk: 148 €
• 20 h / vko: 148 €

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.
 3. Täytäthän myös Tampereen kaupungin hakemuksen eVaka-palvelussa.

Päiväkodissamme on käytössä Tampereen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Tampereen kaupungin Konsernipalveluyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.