1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula Lennokki

Leikkiä, retkiä ja taidetta

Päiväkotimme arkea rytmittää taiteen vuosikello. Kannustamme ja ohjaamme lapsia itseilmaisuun niin taiteen, liikunnan kuin leikkien kautta. Päiväkotimme on monikulttuurinen.

Päiväkodin johtaja on perheiden tavattavissa keskiviikkoisin kello 15–16. Ilmoittaudu tutustumaan: piritta.hakala@touhula.fi. Tervetuloa!

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Lennokissa toimitaan pienryhmissä. Ryhmät ovat muodostettu niin, että pienryhmä tukee jokaista lasta yksilöllisesti.

  Retkeilemme lasten kanssa vastuullisesti lähiympäristössä viikoittain. Viemme oppimisympäristön päiväkodin porttien ulkopuolelle ja hyödynnämme lähiympäristön tarjoamia mahdollisuuksia. Välillä myös ruokailemme ulkona.

  Päiväkotimme tekee myös yhteistyötä viereisen hoivakodin kanssa. Välillä vain poiketaan kyläilemään ja toisinaan järjestetään yhteisiä tuokioita esimerkiksi askartelun merkeissä.

  Meillä keskitytään kiireettömiin ja yksilöllisiin kohtaamisiin arjessa. Puhumme lapsille lapsen tasolla ja otamme toiminnassamme huomioon vanhempien ajatuksia ja toiveita. Jokainen perhe ja lapsi ovat meillä tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia.

  Touhula Lennokin vastaremontoidut tilat ovat avarat ja valoisat. Huoneet ovat korkeita ja jokaisessa tilassa on ikkunoita, joista valo pääsee sisään. Päiväkodissamme on hyvin toimiva ilmastointi ja raikas sisäilma.

  Vaihdamme päivittäin perheiden kanssa kuulumiset tuonti- ja hakutilanteissa. Meillä on käytössä myös TouGo-sovellus, jonka kautta voimme viestiä perheiden kanssa. Lähetämme TouGon kautta viikkokirjeet, joissa kerromme kuluneen viikon touhuista. Laitamme myös viestejä sekä kuvia arjesta, etenkin uuden lapsen aloituksen yhteydessä tai jos lapsella on ollut vaikka hankala aamu. Haluamme näin varmistaa, että vanhemmilla on levollinen ja hyvä mieli lapsen hoitopäivän aikana.

Piritta Hakala Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Ilmaisun monet muodot

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Touhula Lennokin asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.