1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula Lennokki

Touhula Lennokki, Tampere

Piritta Hakala Päiväkodin johtaja

Touhula Lennokki on taideteemainen päiväkoti. Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella Härmälänrannassa, osoitteessa Sisunaukio 1.

Päiväkodin johtaja on perheiden tavattavissa keskiviikkoisin kello 15–16.
Ilmoittaudu tutustumaan:
piritta.hakala@touhula.fi. Tervetuloa!

Päiväkotimme arkea rytmittää taiteen vuosikello. Kannustamme ja ohjaamme lapsia itseilmaisuun niin taiteen, liikunnan kuin leikkien kautta. Päiväkotimme on monikulttuurinen.

Touhula Lennokissa toimitaan pienryhmissä. Ryhmät ovat muodostettu niin, että pienryhmä tukee jokaista lasta yksilöllisesti.

Retkeilemme lasten kanssa vastuullisesti lähiympäristössä viikoittain. Viemme oppimisympäristön päiväkodin porttien ulkopuolelle ja hyödynnämme lähiympäristön tarjoamia mahdollisuuksia. Välillä myös ruokailemme ulkona.

Päiväkotimme tekee myös yhteistyötä viereisen hoivakodin kanssa. Välillä vain poiketaan kyläilemään ja toisinaan järjestetään yhteisiä tuokioita esimerkiksi askartelun merkeissä.

Meillä keskitytään kiireettömiin ja yksilöllisiin kohtaamisiin arjessa. Puhumme lapsille lapsen tasolla ja otamme toiminnassamme huomioon vanhempien ajatuksia ja toiveita. Jokainen perhe ja lapsi ovat meillä tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia.

Touhula Lennokin vastaremontoidut tilat ovat avarat ja valoisat. Huoneet ovat korkeita ja jokaisessa tilassa on ikkunoita, joista valo pääsee sisään. Päiväkodissamme on hyvin toimiva ilmastointi ja raikas sisäilma.

Vaihdamme päivittäin perheiden kanssa kuulumiset tuonti- ja hakutilanteissa. Meillä on käytössä myös TouGo-sovellus, jonka kautta voimme viestiä perheiden kanssa. Lähetämme TouGon kautta viikkokirjeet, joissa kerromme kuluneen viikon touhuista. Laitamme myös viestejä sekä kuvia arjesta, etenkin uuden lapsen aloituksen yhteydessä tai jos lapsella on ollut vaikka hankala aamu. Haluamme näin varmistaa, että vanhemmilla on levollinen ja hyvä mieli lapsen hoitopäivän aikana.

Hae päiväkotipaikkaa Touhula Lennokista!

Touhula Lennokki

Taide
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Piritta Hakala Päiväkodin johtaja
Satu Kaukonen Palvelupäällikkö

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Tampereen kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokopäivähoito: 30–325 €
• Kokopäivähoito 15 pv / kk: 30–251 €
• Kokopäivähoito 10 pv / kk: 30–178 €
• 20 h / vko: 30–178 €

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Sisaralennus

  Huomioidaan palvelusetelissä

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.
 3. Täytäthän myös Tampereen kaupungin hakemuksen eVaka-palvelussa.

Päiväkodissamme on käytössä Tampereen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Tampereen kaupungin Konsernipalveluyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.