1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula Hervannan Wäiski

Touhula Hervannan Wäiski, Tampere

Iida Hormisto Päiväkodin johtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula Hervannan Wäiski tarjoaa lämpimän, luotettavan ja kodinhenkisen päiväkotiympäristön. Rauhaisa, metsäalueita sisältävä ympäristö sekä iso oma piha luovat ihanteelliset puitteet monipuolisille liikuntahetkille pienryhmissä.

Liikumme ja leikimme ohjattuja, viikoittain vaihtuvan liikuntateeman mukaisia liikuntaleikkejä joka päivä. Liikuntatuokioita pidetään sekä sisällä että ulkona. Liikuntatuokiot suunnitellaan lasten yksilöllisen kehityksen ympärille siten, että riemua ja haastetta riittää jatkuvasti taitojen lisääntyessä. Oma, monipuolinen liikuntasalimme on lasten suosikki, ja salissa lapset saavat kiipeillä sekä peuhata päivittäin.

Päiväkodin iso, aidattu piha tarjoaa lapsille virikkeitä. Ulkoilemme paljon, ja retkeilemme säännöllisesti lähiympäristömme puistoissa ja metsissä.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Hervannan Wäiski

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Iida Hormisto Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Tampereen kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Kokopäivähoito: 295 €
• Kokopäivähoito 15 pv / kk: 221 €
• Kokopäivähoito 10 pv / kk: 148 €
• 20 h / vko: 148 €

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.
 3. Täytäthän myös Tampereen kaupungin hakemuksen eVaka-palvelussa.

Päiväkodissamme on käytössä Tampereen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Tampereen kaupungin Konsernipalveluyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.