1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula Hervannan Wäiski

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Meillä päivät ovat monipuolisia ja toiminnantäyteisiä, mutta silti rentoja. Me olemme läsnä ja tartumme arjen pieniin iloihin. Retkeilemme ja liikumme päivittäin monipuolisesti päiväkodin liikuntasalissa, pihassa, lähipuistoissa ja metsissä.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme sijaitsee Tampereen Hervannassa, osoitteessa Orivedenkatu 5. Meille pääsee sujuvasti niin jalkaisin, autolla kuin julkisillakin: ratikkapysäkki sijaitsee päiväkotimme lähellä.

  Touhula Hervannan Wäiskin tilat ovat ainutlaatuiset hyvän muokattavuutensa ansiosta. Meillä on reilusti tilaa touhuta tai vaihtaa vaikkapa huonekalujen ja lelujen järjestystä tarpeen mukaan. Jokainen ryhmätila on pohjaltaan erilainen ja niitä on helppo jakaa toimintojen mukaisesti. Päiväkodin iso ja aidattu piha tarjoaa lapsille myös monipuolisia virikkeitä.

  Hyvät julkiset liikenneyhteydet mahdollistavat retkeilyn myös hieman lähiympäristöä kauempanakin. Retkikohteitamme voivat olla muun muassa museot, kirjasto, jäähalli, Särkänniemen Koiramäki tai vaikkapa Pikku Kakkosen puisto.

  Meillä kuunnellaan ja havainnoidaan lasten mielenkiinnonkohteita ja ajankohtaisia innostuksen aiheita, joita hyödynnämme osana arkea. Välillä rakennamme lepohuoneesta Pokemon areenan tai teemme lumiukkonäyttelyn kotiväelle esiteltäväksi, vain taivas on mielikuvituksen rajana! Yhdessä tekeminen ja lasta innostavan teeman parissa touhuaminen luovat arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa.

  Meidän päiväkotiimme mahtuu niin suurta ja pientä, kovaa ja pehmeää kuin kulmikasta tai pyöreääkin! Meillä on juuri niin monta persoonaa talossa kuin on väkeäkin ikään katsomatta ja hyvä niin. Me kuuntelemme toisiamme, puhumme ystävällisin äänensävyin sekä elein ja keskustelemme kunnioittavasti. Meillä tervehditään ja halataankin, jos siltä tuntuu. Me kiinnitämme huomiota yksilöihin ja jokaiseen juuri sellaisena kuin hän on.

  Päiväkotipäivän päätteeksi vaihdamme päivittäiset kuulumiset perheiden kanssa. Lisäksi lähetämme TouGon kautta vanhemmille viikkokirjeitä, joissa kerromme lasten oppimista asioista sekä tiedotamme tulevan viikon suunnitelmista. Lähetämme TouGo-sovelluksen kautta vanhemmille myös kuvia lasten oppimisen ilosta ja oivalluksista.

Iida Hormisto Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Tampereen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.