1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula Hermion

Leikkiä, retkiä ja lauluja

Englannin kieli kuuluu olennaisena osana arkeemme leikkien, laulujen, keskusteluiden ja kirjojen muodossa.

Luomme lasten arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa tutkimisen, retkeilyn, lukemisen ja kiireettömän keskustelun avulla.

Voit tutustua päiväkodin touhuihin myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Kohtaamme lapset ja aikuiset omana itsenään ja kunnioitamme lapsen omaa taustaa ja kulttuuria. Perheiltä olemme saaneet paljon positiivista palautetta lapsilähtöisestä toiminnastamme.

  Kannustamme lapsia ratkaisemaan ongelmia omatoimisesti aikuisen avustuksella, ja käytämme arjessamme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä, leluja ja materiaaleja.

  Päiväkotimme tilat ovat käytännölliset. Meillä on pienryhmätiloja, iso sali ja jokaisella ryhmällä oma tila, jossa saa rauhassa leikkiä ja laulella. Lisäksi meiltä löytyy erikseen myös vesileikkihuone.

  Päiväkotimme lähiympäristössä on paljon luontoa, aktiviteetteja ja leikkipuistoja, joita hyödynnämme toiminnassamme viikoittain.

  Käytämme arjessa aktiivisesti TouGo-sovellusta kuvien, videoiden ja viikkokirjeiden lähettämiseen. Järjestämme kuukausittain huoltajille kahvitteluhetken, jossa pääsee vaihtamaan kuulumisia muiden perheiden kanssa.

Noora Grönholm Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kielten rikas maailma

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Tampereen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.