1. Päiväkodit
 2. Tampere
 3. Touhula Hermion

Touhula Hermion, Tampere

Noora Grönholm Päiväkodin johtaja

Touhula Hermion on kielirikasteinen päiväkoti, jossa lapset pääsevät nauttimaan monikulttuurisesta toimintaympäristöstä turvallisten aikuisten kanssa. Touhula Hermion sijaitsee Kemianraitilla, Hervannassa Tampereella.

Englannin kieli kuuluu olennaisena osana arkeemme leikkien, laulujen, keskusteluiden ja kirjojen muodossa.

Kohtaamme lapset ja aikuiset omana itsenään ja kunnioitamme lapsen omaa taustaa ja kulttuuria. Perheiltä olemme saaneet paljon positiivista palautetta lapsilähtöisestä toiminnastamme.

Luomme lasten arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa tutkimisen, retkeilyn, lukemisen ja kiireettömän keskustelun avulla. Kannustamme lapsia ratkaisemaan ongelmia omatoimisesti aikuisen avustuksella, ja käytämme arjessamme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä, leluja ja materiaaleja.

Päiväkotimme tilat ovat uudet ja käytännölliset. Meillä on pienryhmätiloja, iso sali ja jokaisella ryhmällä oma tila, jossa saa rauhassa leikkiä ja laulella. Lisäksi meiltä löytyy erikseen myös vesileikkihuone.

Päiväkotimme lähiympäristössä on paljon luontoa, aktiviteetteja ja leikkipuistoja, joita hyödynnämme toiminnassamme viikoittain.

Käytämme arjessa aktiivisesti TouGo-sovellusta kuvien, videoiden ja viikkokirjeiden lähettämiseen. Järjestämme kuukausittain huoltajille kahvitteluhetken, jossa pääsee vaihtamaan kuulumisia muiden perheiden kanssa.

Voit tutustua päiväkodin touhuihin myös Instagramissa.

Touhula Hermion

Kieli
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Noora Grönholm Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Tampereen kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokopäivähoito: 0–295 €
• Kokopäivähoito 15 pv / kk: 0–221 €
• Kokopäivähoito 10 pv / kk: 0–148 €
• 20 h / vko: 0–148 €

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Sisaralennus

  50 % vanhemmasta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.
 3. Täytäthän myös Tampereen kaupungin hakemuksen eVaka-palvelussa.

Päiväkodissamme on käytössä Tampereen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Tampereen kaupungin Konsernipalveluyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.