1. Päiväkodit
 2. Siilinjärvi
 3. Touhula Siilinjärvi

Touhula Siilinjärvi, Siilinjärvi

Matias Kauppinen Päiväkodin johtaja

Touhula Siilinjärvi on liikuntapäiväkoti Siilinjärven keskustan tuntumassa. Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Risuharjulla, osoitteessa Risulantie 1.

Touhula Siilinjärvellä toiminta on erittäin lapsilähtöistä. Päiväkodissamme vallitsee ilmapiiri, jossa jokainen lapsi ja aikuinen saa olla oma itsensä. Kasvattajat ovat aidosti läsnä leikeissä ja opettelemme asioita positiivisen kautta.

Retkeilemme lasten kanssa monipuolisesti vähintään kerran viikossa hyödyntäen lähialueen luontoa ja puistoja. Päiväkodin lähellä sijaitsee Mantun kenttä, jossa voimme toteuttaa erilaisia liikunnallisia leikkejä. Järjestämme myös aktiivisesti Metsä-Mörri toimintaa. Teemme retkiä myös laiva- ja autopuistoon, metsään sekä kirjastoon. Päiväkotimme läheisyydessä sijaitsee palvelutaloja, joiden kanssa teemme myös yhteistyötä.

Päiväkotimme lapset ovat touhukkaita ja aktiivisia liikkujia. Lastemme suosituimpia liikunnallisia leikkejä ovat jalkapallo, polttopallo ja musiikkijumppa. Muita suosittuja leikkejä ovat prinsessa- ja palomiesleikit sekä autoleikit.

Touhula Siilinjärvellä ruokaillaan rauhassa pienryhmissä, jonka ansioista pystymme huomioimaan jokaisen lapsen yksilöllisesti ja takaamaan kiireettömän ruokahetken.

Päiväkodissamme on erityistä lasten mielestä yhdessä leikkiminen, askartelu ja jalkapallo. Aikuisten mielestä erityistä Touhula Siilinjärvellä on kiva ilmapiiri, yhteiset musiikki- ja jumppatuokiot sekä yhteistyö ilman lapsiryhmärajoja.

Pääasiallinen tiedonkulkureitti päiväkodissamme on TouGo-sovellus, jonka kautta jaamme tärkeää tietoa sekä kuvia arjesta. Haluamme panostaa myös kohtaamisiin huoltajien kanssa lasten tuonti- ja hakutilanteissa. Kohtaamme lapset ja perheet aidosti ja avoimesti.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Siilinjärvi

Liikunta
Ma–pe klo 6.15–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Matias Kauppinen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Siilinjärven kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Yli 148 h / kk: 295 € / kk
• 127–147 h / kk: 266 € / kk
• 85–126 h / kk: 236 € / kk
• 51–84 h / kk: 177 € / kk
• 0–50 h / kk: 148 € / kk

 

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 148 h / kk
  127–147 h / kk
  85–126 h / kk
  51–84 h / kk
  0–50 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  85–126 h / kk
  51–84 h / kk
  0–50 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Siilinjärven kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Siilinjärven kunnan varhaiskasvatustoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.