1. Päiväkodit
 2. Siilinjärvi
 3. Touhula Siilinjärvi

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Touhula Siilinjärvellä toiminta on lapsilähtöistä. Päiväkodissamme jokainen lapsi ja aikuinen saa olla oma itsensä. Kasvattajat ovat aidosti läsnä leikeissä ja opettelemme asioita positiivisen kautta.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Retkeilemme lasten kanssa monipuolisesti vähintään kerran viikossa hyödyntäen lähialueen luontoa ja puistoja. Päiväkodin lähellä sijaitsee Mantun kenttä, jossa voimme toteuttaa erilaisia liikunnallisia leikkejä. Järjestämme myös aktiivisesti Metsä-Mörri toimintaa. Teemme retkiä myös laiva- ja autopuistoon, metsään sekä kirjastoon. Päiväkotimme läheisyydessä sijaitsee palvelutaloja, joiden kanssa teemme myös yhteistyötä.

  Päiväkotimme lapset ovat touhukkaita ja aktiivisia liikkujia. Lastemme suosituimpia liikunnallisia leikkejä ovat jalkapallo, polttopallo ja musiikkijumppa. Muita suosittuja leikkejä ovat prinsessa- ja palomiesleikit sekä autoleikit.

  Touhula Siilinjärvellä ruokaillaan rauhassa pienryhmissä, jonka ansioista pystymme huomioimaan jokaisen lapsen yksilöllisesti ja takaamaan kiireettömän ruokahetken.

  Päiväkodissamme on erityistä lasten mielestä yhdessä leikkiminen, askartelu ja jalkapallo. Aikuisten mielestä erityistä Touhula Siilinjärvellä on kiva ilmapiiri, yhteiset musiikki- ja jumppatuokiot sekä yhteistyö ilman lapsiryhmärajoja.

  Pääasiallinen tiedonkulkureitti päiväkodissamme on TouGo-sovellus, jonka kautta jaamme tärkeää tietoa sekä kuvia arjesta. Haluamme panostaa myös kohtaamisiin huoltajien kanssa lasten tuonti- ja hakutilanteissa. Kohtaamme lapset ja perheet aidosti ja avoimesti.

Matias Kauppinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.15–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Siilinjärven Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.