1. Päiväkodit
 2. Siilinjärvi
 3. Touhula Siilinjärvi

Touhula Siilinjärvi, Siilinjärvi

Matias Kauppinen Päiväkodin johtaja

Touhula Siilinjärvi on liikuntapäiväkoti keskustan tuntumassa Risuharjulla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Päiväkodin tilat ovat uudet ja lasta liikkumaan innostavat. Päiväkodin lähiympäristössä on myös useita puistoja sekä hyviä kävelyreittejä, joissa käymme liikkumassa.

Päiväkotimme lapset ovat touhukkaita ja aktiivisia liikkujia. Lastemme suosituimpia liikunnallisia leikkejä ovat jalkapallo, polttopallo ja musiikkijumppa. Muita suosittuja leikkejä ovat prinsessa- ja palomiesleikit sekä autoleikit.

Retkeilemme paljon ja hyödynnämme lähiympäristöstä Mantun kenttää ja salia liikunnallisissa aktiviteeteissa. Teemme retkiä myös laiva- ja autopuistoon, metsään sekä kirjastoon. Voitte löytää meidät myös vierailemassa vanhusten palvelutaloissa.

Päiväkodissamme erityistä lasten mielestä yhdessä leikkiminen, askartelu ja jalkapallo. Aikuisten mielestä erityistä Touhula Siilinjärvessä on kiva ilmapiiri, yhteiset musiikki- ja jumppatuokiot sekä yhteistyö ilman lapsiryhmärajoja.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Siilinjärvi

Liikunta
Ma–pe klo 6.15–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Matias Kauppinen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Siilinjärven kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Yli 148 h / kk: 295 € / kk
• 127–147 h / kk: 266 € / kk
• 85–126 h / kk: 236 € / kk
• 51–84 h / kk: 177 € / kk
• 0–50 h / kk: 148 € / kk

 

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 148 h / kk
  127–147 h / kk
  85–126 h / kk
  51–84 h / kk
  0–50 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  85–126 h / kk
  51–84 h / kk
  0–50 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Siilinjärven kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Siilinjärven kunnan varhaiskasvatustoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.