1. Päiväkodit
 2. Siilinjärvi
 3. Touhula Siilinjärvi

Touhula Siilinjärvi, Siilinjärvi

Sini Siekkinen Päiväkodin johtaja

Touhula Siilinjärvi on liikuntapäiväkoti keskustan tuntumassa Risuharjulla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Päiväkodin tilat ovat uudet ja lasta liikkumaan innostavat. Päiväkodin lähiympäristössä on myös useita puistoja sekä hyviä kävelyreittejä, joissa käymme liikkumassa.

Päiväkotimme lapset ovat touhukkaita ja aktiivisia liikkujia. Lastemme suosituimpia liikunnallisia leikkejä ovat jalkapallo, polttopallo ja musiikkijumppa. Muita suosittuja leikkejä ovat prinsessa- ja palomiesleikit sekä autoleikit.

Retkeilemme paljon ja hyödynnämme lähiympäristöstä Mantun kenttää ja salia liikunnallisissa aktiviteeteissa. Teemme retkiä myös laiva- ja autopuistoon, metsään sekä kirjastoon. Voitte löytää meidät myös vierailemassa vanhusten palvelutaloissa.

Päiväkodissamme erityistä lasten mielestä yhdessä leikkiminen, askartelu ja jalkapallo. Aikuisten mielestä erityistä Touhula Siilinjärvessä on kiva ilmapiiri, yhteiset musiikki- ja jumppatuokiot sekä yhteistyö ilman lapsiryhmärajoja.

Trustmary Reviews

”Lapsen yksilöllinen huomiointi isossakin ryhmässä on erittäin positiivinen asia. Touhukkaat päivät ja monipuolinen toiminta mahdollistavat sen, että lapsi pääsee kokeilemaan erilaisia asioita ja saa positiivisia kokemuksia olemalla aktiivinen. Sesongin mukaan vaihtuvat päivätouhut tuntuvat olevan lapselle erittäin mieleisiä.”

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Touhulaan ja sen henkilökuntaan. Lapsemme on viihtynyt todella hyvin päiväkodissa ja aiomme myös jatkossakin käyttää Touhulan päiväkotia uuden lapsukaisemme hoitopaikkana.”

 

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Siilinjärvellä.

Touhula Siilinjärvi

Liikunta
Ma–pe klo 6.15–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Sini Siekkinen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Siilinjärven kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 148 h / kk
  127–147 h / kk
  85–126 h / kk
  51–84 h / kk
  0–50 h/kk

 • Esiopetus
 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Siilinjärven kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Siilinjärven kunnan varhaiskasvatustoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.