1. Päiväkodit
 2. Rovaniemi
 3. Touhula Vennivaara

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Touhula Vennivaara on liikuntapäiväkoti, mikä tarkoittaa, että liikumme päivittäin ja retkeilemme viikoittain. Hyödynnämme toiminnassa lähiluontoa ja päiväkodin ympäristöä, kuten leikkikenttiä ja puistoja oppimisympäristönä. Keväisin käymme hiihtämässä ja luistelemassa. Retkiä laavulle teemme mahdollisuuksien mukaan.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme toiminta on lapsilähtöistä ja huomioimme lasten ja perheiden toiveet mahdollisuuksien mukaan. Kohtaamme jokaisen perheen arvostavasti kuunnellen heidän toiveitaan ja palautteitaan.

  Päiväkotimme uusissa ja esteettisissä tiloissa lasten liikunnallinen arki onnistuu hienosti.

  Päiväkotimme asiakastyytyväisyyskyselyssä on useana vuonna noussut parhaimmaksi arvioinniksi se, että meillä lapsi saa riittävästi mahdollisuuksia liikkumiseen päivän aikana, toiminta on virikkeellistä ja henkilökunta on ystävällistä, kohteliasta ja kohtaa hyvin sekä lapset että vanhemmat.

  Vanhempien palautetta päiväkodista:

  ”Lapsesta saadaan päivän mittaan kuvia ja viestejä, lapsi pitää päiväkotiin menosta ja hänet otetaan aina iloisesti vastaan. Lapsen päivästä voidaan avoimesti keskustella iltapäivähaun yhteydessä.”

  ”Touhula Vennivaarassa arvostan turvallista ympäristöä lapselleni. Päivähoidossa ja esikoulussa on harjoiteltu lapsille tärkeitä taitoja lapsia innostavalla tavalla. Olen onnellinen ja kiitollinen, että meillä on ollut näin hyvä hoitopaikka.”

Katja Lustig Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Rovaniemen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.