1. Päiväkodit
 2. Rovaniemi
 3. Touhula Vekaravaara

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Me retkeilemme ja liikumme monipuolisesti päiväkodin pihalla, lähiympäristössä tai sisällä. Lapset liikkuvat päivittäin vähintään kaksi tuntia reipasta ja monipuolista liikuntaa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodin tilat ovat valoisat ja kodikkaat. Päiväkodin useat erilliset tilat mahdollistavat pienryhmätoiminnan ja soveltuvat erinomaisesti eri-ikäisten lasten toimintaan.

  Esikoululaiset käyvät joka vuosi uimakoulussa, ja nuoremmatkin ryhmät pääsevät liikkumaan esimerkiksi palloiluhalleihin ja HopLopiin.

  Retkeilemme vastuullisesti lähiympäristössä useita kertoja viikossa. Tutustumme yhdessä lasten kanssa lähiympäristön monimuotoisuuteen ja nautimme uusien asioiden oppimisesta ulkona. Luonto ja lähipuistot luistelukenttineen, hiihtolatuineen ja lumikenkäilymaastoineen ovat päiväkodistamme kävelymatkan päässä.

  Retket ja seikkailut ihanassa luonnossa loistavalla luontopolulla laavuineen ja pitkospuineen antavat lapsille kaikkina vuodenaikoina mahtavia seikkailukokemuksia, jotka muistetaan pitkään. Eri vuodenajat ja niiden tuomat mahdollisuudet hyödynnetään kaikessa toiminnassa. Opetamme lapsille luonnon kunnioittamista, ympäristöstä huolehtimista ja ekologista ajattelua: kierrätys on osa arkea!

  Päiväkotimme leikkipihan muodostavat hiekkapohjainen leikkivälinealue, jossa on turvahiekkaa ja turvahaketta rajatuilla alueilla. Lisäksi pihalla on terassi.

  Touhula Vekaravaara on lämminhenkinen päiväkoti kodinomaisessa puutalossa, jossa lapsi saa kokea onnistumisen iloa, aktiivista osallistumista ja tekemistä. Kasvatustavoitteena on lapsi, jolla on hyvä terve itsetunto: tietoisuus siitä, että hän on omana itsenään arvokas persoona.

  Päiväkodissamme kohdataan jokainen lapsi ja aikuinen arvostavasti. Kohdatessa olemme aidosti läsnä, kuuntelemme ja olemme kiinnostuneita.

  Vanhempien kanssa tehtävä yhteistyö lapsen parhaaksi näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme. Tougo on tärkein tiedonsiirtokanavamme, kuten myös päivittäiset kohtaamiset tuonti- ja hakutilanteissa. Arjen vuoropuhelu ja avoimuus ovat yhteistyön kulmakiviä ja luottamuksellisen yhteistyön edellytys.

Mirka Hannunen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Rovaniemen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.