1. Päiväkodit
 2. Rovaniemi
 3. Touhula Ounasvaara

Leikkiä, retkiä ja musiikkia

Meillä saa hassutella, nauraa ja jokainen olla oma ihana itsensä. Päiväkodin toimintaa suunnitellaan yhdessä lasten kanssa.

Vuoden aikana erilaisten painopisteiden avulla tutustumme tieteen, taiteen sekä ilmaisun ihmeelliseen maailmaan. Luemme päivittäin kirjastoautosta lainattavia kirjoja ja laulamme vuodenaikojen mukaan vaihtua lastenlauluja.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme arvostetaan avoimuutta ja osallisuutta. Touhula Ounasvaaralla lasten kanssa yhdessä ihmetellen opimme toinen toisiltamme joka päivä.

  Olemme onnistuneet luomaan päiväkodin ruokailutilanteista kiireettömiä hetkiä, joissa lapsilla ei ole pitkiä odotteluita. Porrastamme ruokailut niin, että kaikki ryhmän lapset eivät syö samaan aikaan. Aamuisin isompien lasten puolella siirrytään aamupalalle sitä mukaan, kun lapset saapuvat päiväkotiin.

  Päiväkodin tilat ovat raikkaan väriset ja innostavat lapsia leikkimään. Oppimisympäristöjä muokataankin erilaisiin toimintoihin yhdessä lasten kanssa. Lasten toiveita kuullaan hankinnoissa ja he saavat olla mukana tekemässä uusia lelutilauksia. Päiväkodissamme on jumppasali, jonka runsas liikuntavälineistö, kiipeilyseinä, puolapuut ja muotopalikat ovat lasten mieleen. Erilaisia kiipeilymahdollisuuksia, temppuratoja ja majanrakennusvälineitä löytyy myös muualta päiväkodin ryhmistä.

  Päiväkodin portista pääsee turvallisesti seikkailemaan metsään ja puistotkin ovat kävelymatkan päässä. Sulan maan aikaan hyödynnämme urheilukenttien mahdollisuuksia ja talvella luistelut on järjestetty lähialueen kentillä ja Lappi Areenalla. Keväthangilla isommat hiihtävät kävelymatkan päässä olevalla Ounasvaaran hiihtoladulla. Päiväkodin takametsän ladulla pienimmätkin ovat saaneet treenailla hiihdon alkeita.

  Tiedonkulku päiväkodin ja perheen välillä tapahtuu TouGo-sovelluksen kautta, jossa ryhmien viikkokirjeet ja tiedotettavat asiat ovat aina luettavissa. Päiväkodin johtajan kuukausikuulumiset, ruokalistat ja asiakastyytyväisyyskyselyiden tulokset ovat nähtävillä myös ryhmien ilmoitustauluilta.

Elisa Koskinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Rovaniemen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.