1. Päiväkodit
 2. Rovaniemi
 3. Touhula Korkalovaara

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Retkeilemme viikoittain päiväkodin lähiympäristössä. Läheinen Korkalovaaran pallokenttä mahdollistaa erilaisia liikuntamuotoja, kuten luistelun, hiihdon, mäenlaskun sekä pallopelit.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Otamme arjessa huomioon lasten mielenkiinnonkohteet ja toiveet, joiden pohjalta rakennamme toimintaamme. Päiväkotimme ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta kohtaa jokaisen lapsen ja perheen kunnioittavasti jokaisena päiväkotipäivänä.

  Päiväkodin tilat on suunniteltu eri-ikäisten lasten toimintaan, ja oppimisympäristöt muokkaantuvat lasten tarpeiden mukaan. Päiväkodin pihassa on jaetut ulkoilualueet pienille ja isoille. Tekonurmikenttä innostaa lapsia niin jalkapallon pelaamiseen kuin muuhunkin liikuntaan.

  Päiväkodin lähimetsä tarjoaa oivallisen oppimisympäristön luonnossa liikkumiseen ja tutkimiseen.

  Päiväkotimme toimintaa suunnitellaan Touhulan pedagogisen vuosisuunnitelman, Touhula Rytmin mukaisesti. Taide antaa lapsille mahdollisuuden osallistua, kokea uutta ja ilmaista itseään. Tutkimalla tieteen ihmeellistä maailmaa, annamme uteliaisuudelle ja luovuudelle valmiuksia havainnoida, jäsentää ja ymmärtää eri ilmiöitä. Ratkomme pulmia ja iloitsemme onnistumisista yhdessä.

  Luemme päivittäin kirjastoautosta lainattavia kirjoja ja laulelemme vuodenaikojen mukaan vaihtuvia lastenlauluja. Päiväkodissamme järjestetään joka kuukausi talon yhteinen laulutuokio ja juhlimme toimintakaudellamme kalenterivuoden juhlia. Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat vanhempainkahvit, syksyisin ja keväisin järjestettävät perhetapahtumat sekä Rytmin mukaiset teemapäivät.

  Toisten huomioon ottaminen, ryhmässä toimimisen taidot ja hyvät käytöstavat ovat jokapäiväisiä tärkeitä arvojamme. Harjoittelemalla yhdessä näitä taitoja, mahdollistamme jokaiselle turvallisen ja mielekkään päivän.

  TouGo-sovelluksella tiedotamme perheitä säännöllisesti mm. viikkokirjeellä ja lähettämällä kuvia lapsen ja ryhmän toiminnoista.

Minna Leinonen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Rovaniemen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.