1. Päiväkodit
 2. Pyhtää
 3. Touhula Taikametsä

Leikkiä, retkiä ja ympäristökasvatusta

Touhula Taikametsässä lapset retkeilevät metsään useita kertoja viikossa. Päiväkodin takapihan portista pääsee lasten istuttaman kukkaniityn läpi metsään.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme on kaksi ryhmää. Päiväkotia ympäröi monipuolinen luonto, joka tarjoaa upeita mahdollisuuksia lasten luontosuhteen vahvistamiseen. Lintujen laulua voi kuunnella päivittäin päiväkodin pihalla.

  Me luomme lasten arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa. Lasten mielenkiinnon kohteisiin tartutaan ja ilmiöitä tutkitaan yhdessä. Riemuitsemme yhdessä onnistumisia.

  Päiväkodissamme kohdataan jokainen lapsi ja aikuinen arvostavasti. Pysähdymme hetkeen ja annamme aikaa kohtaamiselle, tervehdyksille ja keskusteluille. Olemme aidosti läsnä.

  Tiedonkulku vanhempien ja päiväkodin välillä on avointa ja rehellistä. Vanhemmille on aina aikaa. Meille voi soittaa tai viestittää ihan arkisista asioista. Ilmoittelemme tärkeistä asioista myös päiväkodin seinällä.

  Touhula Taikametsän tilat ovat kodinomaiset ja värikkäät. Seiniä koristavat uniikit Petronella Grahnin maalaukset.

Sanna Jormakka Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–16.30

 • Teema

  Elämyksellistä ympäristökasvatusta

Hinnat

Päiväkoti Touhula Taikametsän asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.