1. Päiväkodit
 2. Pori
 3. Touhula Väinölä

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Toiminnassamme korostuu liikunnan ja retkeilyn lisäksi leikki, motoriikan tukeminen kädentaitojen kautta sekä yhteinen musisointi. Lapset harjoittelevat kädentaitoja askartelujen ja kuvataiteellisen työskentelyn kautta.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme sijaitsee rauhallisessa ja viihtyisässä Väinölässä, osoitteessa Naakantie 13 ja Naakantie 11. Päiväkotimme koostuu kahdesta rakennuksesta ja molemmissa taloissa on neljä ryhmää.

  Touhula Väinölän lähiympäristöstä löytyy kolme leikkipuistoa, pururata ja kaksi luistelukenttää, joissa retkeilemme viikoittain. Läheisen koulun takapihalla on alue, jossa käymme seikkailemassa ja tutkimassa luontoa. Retkikohteitamme ovat myös tekojäärata, kirjasto, Pelle Hermannin puisto, luontotalo Arkki, urheilutalo ja muut Porin retkikohteet.

  Päiväkodin tilat ovat valoisat, turvalliset ja avarat. Lasten omaehtoista sekä ohjattua liikuntaa tukemaan suunniteltuja tiloja käytetään niin, että lapset voivat iloita ja hyötyä niistä mahdollisimman paljon. Lapsilähtöisyys on meille tärkeää ja ohjaamme lapsia omatoimisuuteen myös tilaratkaisujen avulla.

  Henkilökunnallamme tekee mutkatonta yhteistyötä vanhempien kanssa. Tietoa sekä kuvia päiväkodin arjesta lähetämme TouGo-sovelluksen kautta. Järjestämme myös vanhempien kahveja, aamupalahetkiä, läheistenpäiviä ja talvi- sekä kevättapahtumia, joissa vanhemmat tapaavat kasvattajia kiireettömässä ilmapiirissä.

Sari Autere Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Porin Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.