1. Päiväkodit
 2. Pori
 3. Touhula Väinölä

Touhula Väinölä, Pori

Mari Mitikka Päiväkodin johtaja

Touhula Väinölä on liikuntapäiväkoti, jossa lapset liikkuvat päivän aikana luovasti ja monipuolisesti.

Päiväkotimme sijaitsee rauhallisessa ja viihtyisässä Väinölässä, osoitteessa Naakantie 13 ja Naakantie 11. Päiväkotimme koostuu kahdesta rakennuksesta ja molemmissa taloissa on neljä ryhmää. Varhaiskasvatuksen lisäksi päiväkodissa toimii esiopetusryhmä.

Touhula Väinölän lähiympäristöstä löytyy kolme leikkipuistoa, pururata ja kaksi luistelukenttää, joissa retkeilemme viikoittain. Läheisen koulun takapihalla on alue, jossa käymme seikkailemassa ja tutkimassa luontoa. Retkikohteitamme ovat myös tekojäärata, kirjasto, Pelle Hermannin puisto, luontotalo Arkki, urheilutalo ja muut Porin retkikohteet.

Toiminnassamme korostuu liikunnan ja retkeilyn lisäksi leikki, motoriikan tukeminen kädentaitojen kautta sekä yhteinen musisointi. Lapset harjoittelevat kädentaitoja askartelujen ja kuvataiteellisen työskentelyn kautta.

Päiväkodin tilat ovat valoisat, turvalliset ja avarat. Lasten omaehtoista sekä ohjattua liikuntaa tukemaan suunniteltuja tiloja käytetään niin, että lapset voivat iloita ja hyötyä niistä mahdollisimman paljon. Lapsilähtöisyys on meille tärkeää ja ohjaamme lapsia omatoimisuuteen myös tilaratkaisujen avulla.

Henkilökunnallamme tekee mutkatonta yhteistyötä vanhempien kanssa. Tietoa sekä kuvia päiväkodin arjesta lähetämme TouGo-sovelluksen kautta. Järjestämme myös vanhempien kahveja, aamupalahetkiä, läheistenpäiviä ja talvi- sekä kevättapahtumia, joissa vanhemmat tapaavat kasvattajia kiireettömässä ilmapiirissä.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Touhula Väinölä

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Mari Mitikka Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Porin kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Kokoaikainen varhaiskasvatus,
yli 151 h / kk: 295 € / kk
• Enintään 150 h / kk: 266 € / kk
• Enintään 130 h / kk: 236 € / kk
• Enintään 107 h / kk: 192 € / kk
• Enintään 84 h / kk: 162 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Kokopäiväinen, yli 151 h / kk
  Enintään 150 h / kk
  Enintään 130 h / kk
  Enintään 107 h / kk
  Enintään 84 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  0–84 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Porin kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Porin sivistyskeskukseen.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.