1. Päiväkodit
 2. Pori
 3. Touhula Vähärauma

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Retkeilemme vastuullisesti lähiympäristössämme viikoittain ja retket ovatkin lastemme lempipuuhia. Retkikohteitamme ovat muun muassa lähipuistot, Yyterin hiekkarannat, keskustan tori, kauppahalli, vanhainkodit ja kirjasto.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme sijaitsee Länsi-Porissa hyvien kulkuyhteyksien päässä Porin keskustasta, osoitteessa Suntinkuja 28.

  Touhula Vähärauman tilat ovat avarat ja liikkuvien sekä aktiivisten lasten tarpeisiin suunnitellut. Päiväkodin sisätiloista löytyy iso liikuntasali kiipeilyseinineen, jossa lapsilla on tilaa temmeltää. Päiväkotimme piha on tilava ja sieltä löytyy muun muassa liukumäkiä, keinuja ja hiekkalaatikoita. Takapihan iso nurmialue mahdollistaa pelailut, kesän vesileikit ja jopa leijojen lennätykset.

  Lisäksi käymme tutustumassa erilaisiin kulttuurielämyksiin museoissa ja näyttelyissä.

  Toiminnassamme painottuu pari- ja pienryhmätoiminta, jotta voimme tarjota lapsille mahdollisuuksia ikä- ja taitotasoisiin oppimiskokemuksiin koko päivän ajan. Toiminnan keskiössä on lasten vahvuuksien huomioiminen ja hyödyntäminen kasvatuksessa. Jokaisella lapsella on oikeus myönteiseen kasvuun välittävässä vuorovaikutuksessa toisten lasten ja aikuisten kanssa.

  Henkilökuntamme on innostunutta ja tekee työtään suurella sydämellä. Järjestämme säännöllisesti vanhempien ja lasten yhteisiä aamupaloja, erilaisia liikuntatempauksia ja urheilukummitoimintaa.

  Päiväkodin toimintaa kehitetään koko ajan kuunnellen myös asiakasperheiden toiveita.

  Kasvattajat huolehtivat tiedonkulusta koteihin aktiivisesti. Päiväkotipäivän päätteeksi vaihdamme lasten päivän kuulumiset vanhempien kanssa. Vanhempia kannustetaan kääntymään aktiivisesti päiväkodin kasvattajien tai johtajan puoleen aina, jos jokin asia askarruttaa mieltä. Meille on tärkeää avoin ja luottamuksellinen yhteistyö.

Anna-Sofia Ruuhimäki Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Porin Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.