1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Tullipuomi

Touhula Tullipuomi, Oulu

Maaria Korhonen Päiväkodin johtaja

Touhula Tullipuomi on liikuntapainotteinen päiväkoti Oulun keskustan tuntumassa Etu-Lyötyssä, osoitteessa Limingankatu 30.

Päiväkodissamme hääräävät alle 3-vuotiaat Touhutassut ja yli 3-vuotiaat Vauhtivarpaat. Pienessä päiväkodissa sekä lapset että aikuiset tulevat toisilleen tutuiksi, olemme tiivis ja kodinomainen yhteisö.

Touhula Tullipuomin tilat mahdollistavat yhteistyön ryhmien kesken ja käytämme päiväkodin tiloja yli ryhmärajojen.

Päiväkotimme on liikuntapainotteinen, mikä tarkoittaa liikkumisen mahdollistamista kokopäiväpedagogiikan mukaisesti pitkin päivää. Meillä on oma pieni kiipeilyseinä pikkuisia seikkailijoita varten, sekä paljon muita liikuntavälineitä lasten saatavilla.

Retkeilemme viikoittain lähiympäristössä. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee useita leikkipuistoja, kirjasto, keskustan tapahtumat ja palvelut, sekä esimerkiksi juna-asema, jossa voidaan käydä hämmästelemässä junien toimintaa. Kaupunkiympäristössä on paljon muitakin mahdollisuuksia, voimme esimerkiksi opetella liikennesääntöjä.

Päiväkodissa olemme aidosti jokaista lasta varten. Innostumme pienistä asioista yhdessä lasten kanssa, istumme lattialle ja heittäydymme hetkeen. Olemme sensitiivisesti mukana lasten maailmassa, hyppäämme mukaan mielikuvitusmatkalle Saturnukseen ja tutkimme innokkaasti pikkuruisia ötököitä, jotka leikeissä muuttuvat suuriksi ja pelottaviksi avaruusolioiksi.

Lapselle löytyy aina sylipaikka, jossa voidaan tankata turvaa ja läheisyyttä. Pyrimme toimimaan mahdollisimman paljon pienryhmissä, jotta jokainen lapsi tulee kuulluksi ja hänen tarpeisiinsa voidaan vastata ihan joka ikisenä päivänä.

Meillä tehdään töitä iloisella ja huumoripitoisella sekä ammattitaitoisella asenteella toinen toistaan tukien. Aikuisten välinen hyvä vuorovaikutus, työn ilo ja innostus luovat lapsille turvallisen ilmapiirin kasvaa ja oppia.

Touhula Tullipuomissa päivittäiset kohtaamiset aamuisin ja iltapäivisin perheiden kanssa ovat ensiarvoisen tärkeitä. Näissä panostamme aitoon kohtaamiseen, jossa avataan lasten päivän touhuja. Teemme avointa yhteistyötä perheiden kanssa, kuuntelemme perheiden toiveita ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

Meillä on käytössä TouGo-sovellus, jota käytämme pääsääntöisesti viestintään. Lähetämme TouGon kautta viikkokirjeet, päivän polttavat puheenaiheet ja esimerkiksi valokuvia.

Touhula Tullipuomi

Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Maaria Korhonen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Oulun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 30–325 €/kk
• Kokopäivähoito, 15 pv/kk: 30–251 €/kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  Huomioidaan Oulun kaupungin palvelusetelissä.

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin sähköiseen eVaka-palveluun.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.