1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Tullipuomi

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Päiväkotimme on liikuntapainotteinen, mikä tarkoittaa liikkumisen mahdollistamista kokopäiväpedagogiikan mukaisesti pitkin päivää. Meillä on oma pieni kiipeilyseinä pikkuisia seikkailijoita varten, sekä paljon muita liikuntavälineitä lasten saatavilla.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme hääräävät alle 3-vuotiaat Touhutassut ja yli 3-vuotiaat Vauhtivarpaat. Pienessä päiväkodissa sekä lapset että aikuiset tulevat toisilleen tutuiksi, olemme tiivis ja kodinomainen yhteisö.

  Touhula Tullipuomin tilat mahdollistavat yhteistyön ryhmien kesken ja käytämme päiväkodin tiloja yli ryhmärajojen.

  Retkeilemme viikoittain lähiympäristössä. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee useita leikkipuistoja, kirjasto, keskustan tapahtumat ja palvelut, sekä esimerkiksi juna-asema, jossa voidaan käydä hämmästelemässä junien toimintaa. Kaupunkiympäristössä on paljon muitakin mahdollisuuksia, voimme esimerkiksi opetella liikennesääntöjä.

  Päiväkodissa olemme aidosti jokaista lasta varten. Innostumme pienistä asioista yhdessä lasten kanssa, istumme lattialle ja heittäydymme hetkeen. Olemme sensitiivisesti mukana lasten maailmassa, hyppäämme mukaan mielikuvitusmatkalle Saturnukseen ja tutkimme innokkaasti pikkuruisia ötököitä, jotka leikeissä muuttuvat suuriksi ja pelottaviksi avaruusolioiksi.

  Lapselle löytyy aina sylipaikka, jossa voidaan tankata turvaa ja läheisyyttä. Pyrimme toimimaan mahdollisimman paljon pienryhmissä, jotta jokainen lapsi tulee kuulluksi ja hänen tarpeisiinsa voidaan vastata ihan joka ikisenä päivänä.

  Meillä tehdään töitä iloisella ja huumoripitoisella sekä ammattitaitoisella asenteella toinen toistaan tukien. Aikuisten välinen hyvä vuorovaikutus, työn ilo ja innostus luovat lapsille turvallisen ilmapiirin kasvaa ja oppia.

  Touhula Tullipuomissa päivittäiset kohtaamiset aamuisin ja iltapäivisin perheiden kanssa ovat ensiarvoisen tärkeitä. Näissä panostamme aitoon kohtaamiseen, jossa avataan lasten päivän touhuja. Teemme avointa yhteistyötä perheiden kanssa, kuuntelemme perheiden toiveita ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

  Meillä on käytössä TouGo-sovellus, jota käytämme pääsääntöisesti viestintään. Lähetämme TouGon kautta viikkokirjeet, päivän polttavat puheenaiheet ja esimerkiksi valokuvia.

Maaria Korhonen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.