1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Toppilansalmi

Leikkiä, retkiä ja taidetta

Taideteemalla tuomme eri taiteenaloja ja ilmaisun muotoja osaksi lapsen arkea. Oppimisen ja onnistumisen iloa koetaan musiikillisen, kuvallisen, sanallisen sekä kehollisen ilmaisun kautta. Arjessa teema voi näkyä esimerkiksi taideprojektina, jonka tiimoilta lähdemme metsäretkelle etsimään materiaaleja taiteen tekemiseen.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme toimii kolme iän mukaisesti jaoteltua ryhmää.

  Touhula Toppilansalmen tilat ovat hyvin suunnitellut ja jokaisella ryhmällä on oma eteinen, jossa on tilaa pukeutumiselle. Päiväkodin aidattu leikkipiha on monipuolinen ja innostaa lapsia liikkumaan ja leikkimään. Pihasta löytyy muun muassa keinualueet sekä pelikenttä. Ulkoilemme paljon ja hyödynnämme päiväkotimme lähiympäristöä järjestämällä erilaisia retkiä.

  Touhula Toppilansalmen kaikki lapset retkeilevät vastuullisesti lähiympäristössä viikoittain. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan retkien sisältöön ja päämääriin. Retkeilypaikkojamme ovat muun muassa läheinen ”muumipuisto” ja metsäalueet. Retkillä toteutamme vaihtelevasti eri pedagogiikan osa-alueita.

  Avoin ja luottamuksellinen yhteistyö vanhempien kanssa on meille tärkeää. Aamuisin kyselemme, millä mielellä lapsen aamu on alkanut. Päivän päätteeksi kerromme vanhemmille päivän tapahtumista. TouGo-sovelluksen kautta lähetämme vanhemmille viikkokirjeet, kuukausitiedotteet ja yksilöllisiä päivän kuulumisia.

Jenny Juvani Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Ilmaisun monet muodot

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 35–330 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.