1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula TaikaVekara

Leikkiä, retkiä ja ympäristökasvatusta

Luonto ja lähiympäristömme ovat täynnä taikaa ja ihmeitä – tämän tietää jokainen TaikaVekaran lapsi ja aikuinen. Päiväkodin nimi tuleekin juuri luonnon pienistä ihmeistä, joita yhdessä pysähdymme ihmettelemään.

Voit tutustua päiväkodin touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme teema on seikkailu ja toiminnassamme painottuu ympäristökasvatus. Meillä on Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomen myöntämä Vihreä lippu laadukkaasta ympäristökasvatustyöstä.

  Kestävän kehityksen periaatteet ja yhdessä sovitut Vihreä lippu -tavat tuodaan lapsille tutuksi leikin, toiminnan, draaman ja eläinhahmojen kautta. Myös kierrätys, jätteiden vähentäminen ja säästäväisyys siirtyvät leikin kautta luonnollisesti lasten jokapäiväiseen toimintaan. Ekologisuus on otettu päiväkodissamme huomioon jo tiloja rakennettaessa muun muassa valitsemalla maalämpö lämmitysmuodoksi.

  Päiväkodissamme jokainen lapsi ja aikuinen tuntevat toisensa ja lapset osallistuvat toiminnan suunnitteluun, jolloin heidän omat mielenkiinnon kohteensa tulevat huomioiduksi. Talomme lapsista ja aikuisista koostuva Vihreä Lippu -raati kokoontuu säännöllisesti suunnittelemaan teeman mukaista toimintaa.

  Luonto toimii oppimisympäristönä viikoittain, jossa musisoimme, tutkimme, liikumme ja askartelemme. Osa henkilökunnasta on kouluttautunut Metsämörri-ohjaajiksi, joka näkyy metsäretkillä ja osana päiväkodin toimintaa.

  Yhteisöllisyys ja tiivis yhteistyö vanhempien kanssa korostuvat päiväkotimme arjessa. Varhaiskasvatuskeskusteluiden lisäksi järjestämme vanhempainiltoja sekä kuukausittaiset vanhempainkahvit. Koko päiväkodin joukolla kokoonnumme usein päiväkotimme sydämeen suureen saliin, yhteisille laulu-, leikki- ja toimintatuokioille.

Niina Salmi Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.