1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula TähtiVekara

Leikkiä, retkiä ja taidetta

Taide näkyy ja kuuluu päiväkotimme arjessa monin eri tavoin. Tarjoamme elämyksiä ja kokemuksia erityisesti musiikin, draaman, liikunnan, kädentaitojen ja retkien kautta.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme toimii neljä ryhmää: Ketut, Kurret, Sulkaturkit ja Mesitassut.

  Touhula TähtiVekaran tilat ovat valoisat ja kodikkaat sekä mahdollistavat pienryhmätoiminnan kaiken ikäisille lapsille. Päiväkodillamme on iso piha-alue, jossa lapset pääsevät nauttimaan liikunnasta ja leikeistä. Pihalta löytyvät perinteiset liukumäet, keinut, hiekkalaatikot sekä kiipeilyteline. Lisäksi pihalla on iso kivituhkakenttä, joka houkuttelee ja innostaa lapsia pihapeleihin.

  Meillä Touhula TähtiVekarassa on tekemisen meininki. Huumorintaju, iloisuus ja positiivinen asenne heijastuvat päiväkodin kasvattajista lapsiin ja vanhempiin.

  Päiväkodissamme lauletaan ja musisoidaan, lorutellaan ja sadutellaan, luetaan kirjoja, maalataan, piirretään, esiinnytään, kuunnellaan musiikkia ja leikitään! Leikki ja sen kautta löytyvä oppimisen ilo ovat keskeisiä asioita toiminnassamme.

  Päiväkodin lähiympäristö tarjoaa hyvät puitteet retkeilylle ja liikkumiselle. Käymme metsäretkillä usein lähimetsässämme. Opetamme lapsille luonnon kunnioittamista, ympäristöstä huolehtimista ja ekologista ajattelua: kierrätys on osa arkea! Kävelymatkan päästä päiväkodilta löytyy myös kaksi leikkipuistoa, joissa käymme touhuilemassa.

  Meillä TähtiVekarassa syli on sydämen asia. Aito läsnäolo lasta kuunnellen on meille kaikille tärkeää: meidän paikkamme on leikin keskellä, pienten piirissä, sylityksin satuilemassa ja yhdessä ihmettelemässä.

  Pienryhmätoiminta on ensisijainen toimintatapamme ja sillä haluamme varmistaa, että lapsi tulee kuulluksi ja kohdatuksi päivän jokaisessa hetkessä. Aikuisten välinen hyvä vuorovaikutus, työn ilo ja innostus luovat lapsille turvallisen ilmapiirin kasvaa ja oppia.

  Vanhempien kanssa tehtävä yhteistyö lapsen parhaaksi näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme. Arjen vuoropuhelu ja avoimuus ovat yhteistyön kulmakiviä ja luottamuksellisen yhteistyön edellytys. Päivittäiset kuulumiset kerrotaan yhdessä lapsen kanssa vanhemmille. Käytämme TouGo-sovellusta vanhempien kanssa viestimiseen sekä kuvien ja videoiden lähettämiseen.

Maaria Korhonen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe 6.30–17

 • Teema

  Ilmaisun monet muodot

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.