1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula TähtiVekara

Touhula TähtiVekara, Oulu

Maaria Korhonen Päiväkodin johtaja

Touhula TähtiVekara on taideteemainen, neliryhmäinen päiväkoti Metsokankaalla. Tarjoamme valoisassa ja viihtyisässä päiväkodissamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Taide näkyy ja kuuluu päiväkotimme arjessa monin eri tavoin. Tarjoamme elämyksiä ja kokemuksia erityisesti musiikin, draaman, liikunnan ja retkien kautta. Päiväkodissamme lauletaan ja musisoidaan, lorutellaan ja sadutellaan, luetaan kirjoja, maalataan, piirretään, kuunnellaan musiikkia… ja leikitään! Leikki ja sen kautta löytyvä oppimisen ilo ovat keskeisiä asioita toiminnassamme.

Päiväkodillamme on iso piha-alue, jossa lapset pääsevät nauttimaan liikunnasta ja leikeistä. Pihalta löytyvät perinteiset liukumäet, keinut, hiekkalaatikot sekä kiipeilyteline. Lisäksi pihalla on iso kivituhkakenttä, joka houkuttelee lapsia pihapeleihin. Myös pyörät parkkipaikkoineen ovat lasten suosikkeja.

Meille TähtiVekarassa on kuitenkin tärkeintä, että lapset tulevat huomioiduiksi yksilöllisesti, omina ihanina persooninaan. Meille syli on sydämen asia ja aito läsnäolo lasta kuunnellen on meille kaikille tärkeää. Päiväkodillamme toimii myös aktiivinen vanhempaintoimikunta.

Touhula TähtiVekara

Taide
Ma–pe 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Maaria Korhonen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Oulun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 30–325 € / kk
• Kokopäivähoito, 15 pv / kk: 30–251 € / kk

• Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus,
osapäivähoito: 30–178 € / kk
• Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus,
osapäivähoito 15 pv / kk: 30–163 € / kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta (huomioidaan Oulun kaupungin palvelusetelissä)

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin sähköiseen eVaka-palveluun.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.