1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula TähtiVekara

Touhula TähtiVekara, Oulu

Kaisa Nissi Päiväkodin johtaja

Touhula TähtiVekara on taideteemainen päiväkoti Metsokankaalla. Meille TähtiVekarassa on tärkeää, että lapset tulevat kuulluiksi ja voivat ilmaista itseään monipuolisesti. Tarjoamme elämyksiä ja kokemuksia erityisesti musiikin, draaman, liikunnan ja retkien kautta. Varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme myös esiopetusta.

Musiikki näkyy ja kuuluu neliryhmäisen päiväkotimme arjessa päivittäisissä puuhissa sekä ohjatuilla tuokioilla. Musiikillinen ilmaisu lähtee kuuntelemisen, puhumisen ja keskustelemisen harjoittelusta, joten päiväkodissamme lauletaan ja musisoidaan, lorutellaan ja sadutellaan sekä jutellaan paljon.

Päiväkoti toimii uusissa, toimivissa ja viihtyisissä tiloissa. Päiväkodillamme on iso piha-alue, jossa lapset pääsevät nauttimaan liikunnasta ja leikeistä. Pihalta löytyvät perinteiset liukumäet, keinut, kaksi hiekkalaatikkoa sekä kiipeilyteline. Lisäksi pihalla on iso kivituhkakenttä, joka houkuttelee lapsia pihapeleihin. Myös pyörät parkkipaikkoineen ovat lasten suosikkeja.

Meille syli on sydämen asia ja aito läsnäolo lasta kuunnellen on meille kaikille tärkeää. Päiväkodillamme toimii myös aktiivinen vanhempaintoimikunta.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Touhula TähtiVekara

Taide
Ma–pe 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Kaisa Nissi Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 9–12

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.