1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Satumetsä

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Liikunta on osa päiväkotimme jokapäiväistä toimintaa ja se lomittuu myös arjen puuhiin. Olemme järjestäneet päiväkodin tilat lapsen liikkumista motivoivaksi ja tukevaksi. Käymme metsäretkellä kerran viikossa ja tutustumme lähiympäristöön kävellen.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissa ulkoilemme päivittäin säällä kuin säällä.

  Jokaisessa ryhmässä on ohjattu liikuntatuokio ja olemme huomioineet myös lasten omatoimisen liikkumisen.

  Päiväkotimme sijaitsee pienten metsäalueiden lähellä, joita hyödynnämme retkeillessämme ja tutkiessamme luontoa. Käymme myös Tuokkosenmäen liikuntapuistossa retkeilemässä. Samalla harjoittelemme luonnossa liikkumissa, kierrätystä ja luonnon kunnioitusta.

  Päiväkotimme piha on monimuotoinen ja sieltä löytyy pieni asfalttialue, turvahiekka-alue ja kivituhkalla oleva pelikenttä, sekä lapsille kaikista mieluisin luonnontilassa oleva metsäalue. Talvella pihallamme on pulkkamäki ja hiihtolatu pienimmille. Myös läheiset kuntoladut ja luistinkentät ovat ahkerassa käytössämme.

  Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat sähly tai huivitanssit salissa, retket ja aamuiset liikuntatuokiot. Kestosuosikkina eskareilla on säilynyt vuodesta toiseen vauhdikkaat hippaleikit pihalla. Yhdessä liikkuminen, laulaminen ja soittaminen ovat osa jokapäiväistä arkea. Säännöllisiä yhteisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat Pihaseikkailu-liikuntatapahtuma sekä koko talon kulttuurituokio ja yhteiset juhlat. Lisäksi kirjastoauto vierailee päiväkodillamme kerran kuukaudessa.

  Tarjoamme kerran kuukaudessa vanhemmille aamu- tai iltapäiväkahvit sekä vietämme perheliikuntailtapäivän kerran puolessa vuodessa. Kutsumme isovanhemmat joka vuosi kyläilemään helmikuussa. Muistamme äitejä ja isiä erilaisin tavoin kerran vuodessa.

  Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

Mervi Kesti Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.